Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
15. února 2018

Trojboj s Třemošnou doplní páťaci s Kralupami

Hodně okleštěný program mají tento víkend slávističtí mládežníci. V akci se představí jen mladší dorost a 6. + 8. třída a všichni vyzvou Třemošnou. V neděli je pak doplní páťáci, kteří se utkají s Kralupy.

Mladší dorost

15.02., HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná

Mladší dorostenci jsou z trojlístku nejstarších mládežnických družstev jediným zástupcem, který se před nebo během víkendu vydá k soutěžnímu utkání. Stane se tak už ve čtvrtek, kdy doma v Edenu vyzvou Třemošnou, proti které mohou přerušit dvouzápasovou sérii porážek.

Ta shodou okolností přišla v dvojutkání proti dvěma kladenským týmům. Jak proti Rytířům, tak s Pracovními závody sešívaní nezachytili nástup a museli dotahovat ztrátu z první třetiny. Shodně to na body nestačilo, a tak se právě PZ pomalu dostává na dostřel slávistů, kteří v tuto chvíli drží třetí příčku s náskokem čtyř bodů.

Třemošná je na tom ještě o něco hůře. Nadstavbová skupina zatím Meteoru příliš nevychází, s pětadvaceti body je předposlední, horší už je jen Ústí nad Labem. A právě s Ústím Třemošná uspěla naposledy, bylo to 13. ledna, když doma zvítězila vysoko 6:2. Od té doby se s příštím soupeřem červenobílých táhne pětizápasová šňůra proher, kterou bude chtít utnout právě v Edenu.

Bude to celkově pátý vzájemný zápas v letošní sezoně a spokojenější z nich vycházejí Pražané. Ti ze čtyř odehraných soubojů jen jednou odešli bez bodu, a to hned v úvodním klání v Edenu, kdy padli 0:3. Od té doby si pokaždé přivezli vítězství, podaří se jim to i ve čtvrtek?

6. a 8. třída

17.02.., HC Meteor Třemošná – HC Slavia Praha

Také šesťáci a osmáci si zahrají proti týmu ze západních Čech. Oběma družstvům se v letošní sezoně zatím daří, o něco horší formu ale mají šesťáci, kteří v minulém kole poprvé v sezoně prohráli, a to 4:6 s Táborem.

Proti Třemošné ale mají společně s osmáky výbornou výchozí pozici. Ani jednou s tímto soupeřem neprohráli, drží si vysoce kladné skóre, uspějí i v sobotu?

5. třída

18.02.., HC Slavia Praha – HC Meteor Třemošná

Páťákům se v letošní sezoně daří. Kromě dvou smolných porážek od Sparty a Benešova na konci října proplouvají soutěží bez zaváhání a navrch většině svých soupeřů nakládají vysoký příděl branek.

Výjimkou nejsou ani Kralupy, které na vzájemná setkání nevzpomínají příliš s láskou. První letošní zápas ovládli sešívaní 12:1, ten druhý pak dokonce 16:0. Kolik branek uvidí fanoušci tentokrát?

Autor Tomáš Pauček
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více