Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
2. července 2018

Obránce Jindřich Barák bude pokračovat ve Slavii

Slavia se dohodla na novém kontraktu s Jindřichem Barákem. Sedmadvacetiletý slávistický odchovanec se vrátil do Edenu před začátkem loňské sezony a v uplynulém ročníku byl čtvrtým nejproduktivnějším obráncem týmu. Letní přípravu absolvoval individuálně, k týmu se připojí s prvními tréninky na ledě.

"Měl jsem nějaké varianty, ale na Slavii se cítím jako doma, takže jsem rád, že jsme se dohodli a můžu tady pokračovat," řekl Jindřich Barák po podpisu nové smlouvy. V Edenu se setkává s trenérem Milošem Říhou, pod jehož vedením nastupoval před dvěma lety v Litoměřicích.

Přečtěte si článek, kde Barák
vypráví o své hokejové pouti

MOJE KARIÉRA: Jindřich Barák

Barák udělal první hokejové krůčky na Slavii a sešívaný dres oblékal napříč mládežnickými kategoriemi do svých dvaceti let. Mezitím stihl krátkou anabázi v kanadské juniorce, čtyři starty za reprezentační osmnáctku, později se otrkával také v Havlíčkově Brodě či Berouně, které tehdy hrály první ligu.

Než odešel do slovenské Skalice, představil se také ve slávistickém extraligovém A-týmu. V české nejvyšší soutěži stihl odehrát patnáct zápasů, dalších dvanáct pak přidal v sezoně 2014/15, kdy se do týmu krátce vrátil.

Přes Skalicu, Hradec Králové a Litoměřice znovu zakotvil ve Slavii na začátku loňské sezony a stal se důležitým pilířem obranných řad. Ve 44 zápasech základní části nasbíral 16 bodů za 6 branek a 10 asistencí, v osmi zápasech play-off si připsal ještě tři nahrávky. Nyní podepsal v Edenu novou smlouvu a od září bude sbírat další prvoligové starty ve slávistickém dresu.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více