Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
6.11.2004

Valaši dobyli Eden

21. kolo, čtvrtek 4.11.2004, Slavia - Vsetín
Slavia
2:5
1:0, 0:3, 1:2
Vsetín

Branky: 6. Macháček, 55. Havlín (Jonáš) - 25. Havira (Hubáček), 27. Nedbálek (O. Hruška), 36. Giba (Pavelec), 45. O. Hruška (Květoň, Hrabal), 54. Hubáček (Květoň)
Vyloučení: 9:9, navíc Pelikán(VSE) OT 10 min. Využití: 0:2. V oslabení: 0:1.

Sestavy

Slavia

Hladiš - Višňák, Beránek, Borůvka, Šulc(C), Prostředník, Březina, Samec - Havlín, Sobotka, Polakovič, Bartoš, Macháček, Jonáš, Endál, Doležal, Ondráček, Klimeš

Vsetín

Štefl - Hrabal, Gima, O. Hrad, Dalecký, Pavelec, Pelikán, Nedbálek, Koloničný - Žibrita, P. Hruška, Květoň, Husička, O. Hruška, Dědek, Kapsa, Badlura, Havira, Buš, Navrátil, Hubáček(C)

Bez potrestaného Svobody a Michala Pavla, který přišel v zápase s Jihlavou k těžkému otřesu mozku, nastoupili slávisti jen se třemi kompletními řadami. Domácím se povedla první třetina, která skončila 1:0, díky brance Lukáše Macháčka, dostávajícího se do formy. V následujících dvou třetinách inkasovali pět branek a to především v nevyrovnaném počtu hráčů na ledě.

Utkání začalo v poklidném tempu. Při hře 4 na 4 dostal až příliš prostoru Květoň, který si sice Hladiše položil,, ale puk za něj nedostal. Macháček získal odražený puk na útočné modré a samostatný nájezd zkušeně proměnil. Při přesilovce v sedmé minutě po vyloučení Sobotky, byl opět velice nebezpečný nejmladší z hostů David Květoň. Valaši měli skvělé přesilové hry. Při hře v plném počtu lze hovořit o převaze domácích hráčů, kteří měli docela dost šancí. Domácí mohli přijít o vedení v 13. minutě, když Dědek trefil z otočky tyč. Do konce třetiny se už nic nestalo a tak skončila 1:0 pro Slavii.

Na začátku druhé části se hrálo především prostoru mezi modrými čarami. Sobotka ve 22. minutě rozezvučil z úhlu tyčku. Slavia inkasovala v oslabení. Šulc si při přesilovce objel spadnuvší hráče a než stačil vystřelit byl sražen. Puku se zmocnil Hubáček a nabídl samostatný nájezd Havirovi, který ho proměnil. Obrat byl dokonán o dvě minuty později. Hruška poslal puk od hrazení do ohně, Květoň ještě puk netrefil, ale z druhé vlny trefil puk po padajícího Hladiše Nedbálek. Po vyloučení Ondráčka využili hosté další početní výhodu. Březina ztratil hůl a zrovna ne chvíli kdy mu předával svou Havlín, napřáhl na modré Giba a jeho tvrdá střela skončila v bráně. Slavia se v posledních dvou minutách protrápila přesilovkou.

Slavia vstoupila do třetí třetiny poněkud zakřiknutá a ani brzy nabídnutá přesilovka nebyla pro hosty nijak nebezpečná. Valaši se ze vstřelené branky radovali opět v přesilovce. Dvojitou početní převahu využil po přihrávce Květoně od pravého hrazení Hruška. Následně byli více před soupeřovou svatyní slávisté. Na hráčích byla vidět únava, což dokazovalo také polevující tempo hry. Pěknou střelou pod víko, která znamenala 5. gól, se prezentoval Hubáček.Slavii se podařilo vstřelit branku téměř přímo z buly. Jonáš svého soka na vhazování zablokoval, Havlín si pro puk dojel a svou střelou opřel o tyč. Za hry 4 na 3 ujel ve vlastním oslabení Květoň, Šulc ho musel fauloval a několik vteřin bylo na ledě jen šest hráčů.

Autor Adam Vandrovec
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více