Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
18. března 2005

V pondělí 21.března začíná rezervace a prodej permanentek na novou sezónu!

HC Slavia Praha oznamuje, že již v pondělí 21.března začíná první část předprodeje permamentních vstupenek na novou sezónu. Dosavadní držitelé permanentek mají rezervována svá místa z uplynulé sezóny. Svá místa pro novou sezónu si mohou zamluvit i ostatní příznivci, a to v této první části předprodeje prozatím do vybraných sektorů - dražší 103 a 110 a levnější 108 a 109. Jde o sektory poblíž sektorů fanklubu HC Slavia. Nabízíme vám tak výjimečnou možnost zamluvit si vaši permanentní vstupenku již s velkým předstihem.

Prodej bude probíhat každé pondělí v čase 8-10 a každou středu v čase 15-17, případně v jinou dobu po domluvě s paní Soldánovou, a to až do 30.června 2005.
Kontakt: tel. 603279852, dsoldanova@hc-slavia.cz.

Protože bude rozpis nového ročníku znám až v červnu, obdržíte při zarezervování místa voucher (poukaz), na jehož základě provedete úhradu ceny za permanentní vstupenku a na jehož základě vám také budou permanentky vydány. Upozornění pro dosavadní majitele permanentek: pokud si nezamluvíte a nezaplatíte vaše místo pro novou sezónu do 30.června, bude vaše místo uvolněno pro další prodej.

Ceny permanentek zůstávají stejné, tj. I.kategorie (exkluzivní, první řada u ledu) za 10504 Kč, II.kategorie (1.patro, dlouhá strana) za 4524 Kč, III.kategorie (1.patro, krátká strana) za 3614 Kč a IV.kategorie (fanklub) 2002 Kč.

Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více