Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
7. října 2005

Kupte si lístky hned, není na co čekat, vzkazuje před zápasem s Pardubicemi Ladislav Blažek

P r a h a - Velmi atraktivní zápas v podobě předehrávky 25. kola mezi Slavií Praha a Moellerem Pardubice uvidí Sazka Arena ve středeční podvečer 19. října. Už po dvou dnech prodeje je prodáno přes 5 500 lístků a je předpoklad, že prodej vstupenek bude i nadále pokračovat velkou rychlostí. "Očekáváme zatím nejvyšší návštěvu v sezóně a přáli bychom si, aby slávističtí fanoušci obsadili ta nejlepší místa a byli nejen vidět, ale i slyšet," říká obchodní manažer HC Slavia Praha Mgr. Ladislav Blažek.

Zápasy v Sazka Areně jsou často pro fanoušky soupeře svátkem, ti se často snaží hned po spuštění prodeje snaží zajistit si v Sazka Areně co nejlepší místo. Pro fanoušky Slavie je zahájení předprodeje na jakýkoliv zápas již téměř všední věcí, fanoušci soupeře se naproti tomu chystají do Sazka Areny většinou jen dvakrát za sezónu. "Obvykle si fanoušci hostujícího týmu zajišťují vstupenky hned po spuštění předprodeje a v případě týmů jako jsou například Pardubice jsou pak naši slávističtí fanoušci zklamaní, že ta nejlepší místa jsou již vyprodaná," uvádí Ladislav Blažek, který apeluje na slávisty, aby si na ostře sledované zápasy v Sazka Areně zajišťovali vstupenky s co největším předstihem.

Největším lákadlem na utkání do Sazka Areny jsou Pardubice, táhne rovněž derby s pražskou Spartou a velmi slušná návštěva se dá očekávat i ve druhém zápase s Plzní, který se bude hrát v neděli a pokud hosté nebudou procházet výkonnostní krizí, fanoušci se do Sazka Areny vypraví jistě v hojném počtu.

Zatím nejvíce fanoušků v letošní sezóně se přišlo do Sazka Areny podívat na Plzeň a Liberec, návštěvy však nepřesáhly pětitisícovou hranici, proti Pardubicím to však bude jiné. "Už po pouhých dvou dnech jsme prodali na zápas s Pardubicemi více lístků než na běžné utkání. Lidé přirozeně kupují nejprve vstupenky do sektorů, ze kterých uvidí nejlépe na led. Na zápas s Pardubicemi začneme nejpozději zítra prodávat vstupenky i do horního patra," říká manažer klubu.

Prodej vstupenek na zápas začíná vždy dva týdny před daným utkáním. Prostřednictvím více než 7000 terminálů společnosti Sazka lze lístky koupit již 14 dní před zápasem od 5 hodin ráno. Na webovém portálu www.sazkaticket.cz začíná prodej 13 dní před zápasem. V den utkání je pak možné vstupenky získat přímo před halou v pokladnách Sazka Areny.

Autor David Schlegel
Nepřehlédněte
OHLASY - VIDEO 29.3.2024

Cesta do Šumperku bude dlouhá, nic nepodceníme, hlásí junior Sander

I ve druhém semifinále slávističtí junioři jasně vyhráli. První ze sedmi gólů dal útočník Karel Sander, který se v play-off trefil podruhé. „Určitě jsme spokojení. S kluky jsme si ale říkali, že se ...

Přehrát video
ZÁPASY - MLÁDEŽ 29.3.2024

Junioři i podruhé porazili Šumperk a mají postup na dosah

I ve druhém utkání semifinále byli slávističtí junioři efektivní a díky třem gólům v první třetině si došli pro vítězství 7:1. V sérii tak vedou 2:0 na zápasy. Druhý hattrick po sobě nasázel Vojtěch ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více