Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
1. dubna 2006

"Zlaté" ruce Tomáše Vlasáka přinesly vítězství

Dramatický a naprosto vyrovnaný. Tak lze zhodnotit průběh utkání ještě před započetím nájezdů. Stav série byl v té chvíli 1:1, stejně jako skóre po 70 minutách hry a branky obou týmů hájily vynikající gólmani Turek s Fraňkem. Leč Slavia držela v ruce ještě jeden trumf. A jak se nakonec ukázalo, ten nejsilnější. Tomáš Vlasák. Nekorunovaný král nájezdů.

Po skončeném utkání, které rozhodla šestá série nájezdů, nám šťastný střelec vítězné branky Tomáš Vlasák řekl:

O utkání
My jsme nechtěli hrát na 1:0, ale prostě jsme chtěli hrát zodpovědně a nepouštět soupeře do trvalého tlaku. To se nám dařilo do doby než vyrovnali. Bohužel jsme udělali chybu a dostali jsme gól. Budějovice pak byly aktivnější a to i v prodloužení. My jsme se zbytečně stáhli.

O prvním nájezdu
Myslel jsem že Eda (Roman Turek) bude čekat blafák, tak jsem zkusil střelu. Spadlo to tam se štěstím...

O druhém nájezdu
Říkal jsem Divochovi (Tomáš Divíšek) na střídačce, že už nevim co mám zkusit. Řekl mi, že jestli chci jít do blafáku, tak to musí jít přes beton.

Celkově o nájezdech
Dnes už jsem trošku nervy měl, bylo to dlouhé. Dnes to bylo na zápasy 1:1, kdežto v Třinci už to bylo 2:0 na zápasy.

O Romanu Turkovi
Je to vynikající brankář, znám ho z nároďáku. Při nájezdech to je 50 na 50. Musíš mít trochu štěstí... Mě se zatím drží a jsem za to rád.

O Petru Fraňkovi
Jednoduše perfektní!

O své skvělé sérii
Určitě to není nuda, jsem strašně rád, že to zase přineslo vítezství. Původně jsem dnes ani neměl nastoupit. Něco mě docela trápí, dostal jsem i injekci. Nebudu ale říkat co to je, aby soupeř zbytečně nevěděl.

O druhém utkání v Budějovicích
Zítra už to snad bude bez nervů. Do nekonečna to nemusí vycházet při nájezdech.

Autor Miroslav Votava, Martin Prokop
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více