Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
9. prosince 2001

Vítězné procitnutí Viktora Hübla

Po týdnech, které se už začínaly zdát nekonečnými, se do černého vítěznou ranou v prodloužení trefil Viktor Hübl.Spadl mu tak pořádný kámen ze srdce, což jasně dokázal svým oslavným sprintem kolem celého kluziště.

"Čekal jsem na ten gól hrozně dlouho, všichni se mě už ptali, kdy ho dám," říká šťastný střelec.
Kdyby si ovšem Slavia nezdramatizovala v podstatě vyhraný zápas, nemuselo nvůbec na jeho trefu dojít. Koncovky zápasů jsou totiž v poslední době Achilovou patou červenobílých. Viktor Hübl to potvrzuje: "Neumím přesně říci, čím to je. Stalo se nám to v několika posledních zápasech. Asi se začneme bát o výsledek a přestaneme hrát svoji hru. Bráníme vítězství a z toho pramení naše chyby."

Hráče z Edenu taktéž stále trápí koncovka. V zápase s Českými Budějovicemi vystřelili slávisté v normální hrací době na Maříka jedenapadesátkrát, vytvořili si bezpočet šancí, ale góly dali jen dva.
Doufám, že už to tam začne padat, že se střelecky chytíme," věří Viktor Hübl. Se stejnou vírou hledí do budoucnosti i brankář Roman Málek: "Kluci na tréninku góly dávají bez problémů, až se chytneme i v zápasech, půjde Slavia v tabulce nahoru."
Tak jako jeho kolegové z pole, ani on se ještě necítí ve 100 procentní pohodě. "Na hodně gólů si šáhnu, čekám až se dostaví i to brankářské štěstíčko." Právě to mu nebylo přáno při druhé brancí hostí. "Puk se odrazil od paty brusle obránce, vylétl do vzduchu a já ho zahlédl až když padal za moje záda do brány," uzavírá slávistická brankářská hvězda.
Autor Ladislav Kučera
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více