Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
18. října 2007

Soutěž Fanshow už zná první vítěze

Chcete vidět vzrušující hokej plný napětí a zároveň si užít spoustu legrace? Pak neváhejte a přijďte se podívat do Sazka Areny, nudit se určitě nebudete. Zásluhu na tom má i projekt Fanshow, jenž se má postarat o příjemnou atmosféru v hledišti a nabídnout fanouškům možnost vyhrát třeba i několik vstupenek na další utkání. Soutěže už mají své první výherce, hlasováním jste sami rozhodli o nejlepším šklebu a o Miss Slavia.

Výčet zábavních vložek při utkáních je vskutku pestrý. Máte rodinu plnou slávistů a chcete je vzít na hokej? V tom případě na nic nečekejte a vzhůru na stadion. Když půjdete zhlédnout zápas po boku své mámy, hned vás klub ocení dvěma vstupenkami na příští zápas! Ale co vaše milovaná babička? Přece ji nenecháte doma, ve vysočanské hala bude mít komfort jako nikde jinde. Navíc vy za její věrnost dostanete další tři lístky na následující domácí utkání, což je jistě příjemné. Možností, jak si zpříjemnit hokejovou podívanou, je ale více. Vemte s sebou malé dítě, s výškou do 146 cm, a navlečte ho do oblečení jeho milovaného klubu (dres, kšiltovka, čepice nebo paruka), malý slávista si za svůj úbor vyslouží další lupen. Nebo s vámi šijí všichni čerti a vy neustále vymýšlíte kdejakou rošťárnu? Popusťte uzdu své fantazii a předveďte nějakou šílenost přímo mezi diváky, kamera vás přenese na kostku a vy za svou chvíli slávy obdržíte čtyři vstupenky na příští zápas.

Ale to pořád není všechno, Slavia často reaguje i na město, odkud soupeř pochází. Proti Českým Budějovicím se pilo pivo o závod, proti Pardubicím se zase s chutí baštil perníček.

Toto všechno napomáhá tomu, že Sazka Arena opět táhne fanoušky. Hokej se hraje pro lidi, otřepaná fráze, kterou se ale daří přeměňovat v realitu. A o to jde především.



Nová Miss Slavie vypadá vskutku k světu



Nejvydařenější škleb předvedl tento mladý slávista

Autor Ondřej Huml
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více