Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
20. prosince 2007

Pavel Kolařík: Hráli jsme ve velké pohodě

P r a h a - Před důležitým zápasem se čekalo, jak bude vyřešena otázka zraněných obránců. Slávisté hráli jen na šest beků, což se jako nevýhoda rozhodně neukázalo. Navíc skvěle do hry zapadl mladý odchovanec Jiří Jebavý. Zkušený matador Pavel Kolařík odehrál vynikající zápas a svůj výkon korunoval gólem na 4:1.

Gratuluji k důležitému gólu. Byl to letos váš první, že ano?

Ano, byl. Konečně jsem se trefil a je dobře, že zrovna proti Spartě. Smůla je prolomena a teď to tam bude padat pořád! (smích)

Hrálo vás jen šest obránců, nedocházely vám síly ke konci zápasu?

Mě se hrálo docela dobře celý zápas. A když jsme vedli, každý měl sil určitě dost.

Jako obránci jste se neustále točili. Jednotlivé dvojice spolu moc často nehrály. Bylo to nepříjemné?

Tak Růža se snažil, abychom hráli v těch dvojicích, jak máme. Přesilovky a oslabení nás však různě rozházely, takže pak záleželo na koho to vyšlo. Žádný problém jsem s tím neměl. Komunikace se spoluhráči byla v pořádku.

Jak jste si užíval atmosféru? Vyhrocené pokřiky, transparenty, dvanáct tisíc diváků.

Lidi byli skvělí, fakt se hrálo bezvadně. Oba tábory se překřikovali, naši byli hodně slyšet, prostě super. Sparťané nás z míry nevyvedli. Ty jednotlivé pokřiky člověk nevnímá.

Byla vcelku dlouhá herní pauza. Byli jste nažhaveni opět na ligu?

Samozřejmě jsme se těšili. O pauze jsme hodně potrénovali a čekali, jak se to vyvrbí bez těch zraněných hráčů. Nakonec se sestava poskládala a vše funguje.

Příští zápas se opět předvedete svým fanouškům v Sazce proti Třinci. Jste jasnými favority, nebo si tuto roli nepřipouštíte?

Oni u nás hráli naposled výborně. Zkoušeli takovou tu nátlakovou agresivní hru. Byla by škoda ztratit body. Bude to určitě zajímavý zápas.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více