Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
8.1.2008

Žák Hertl: Čtyři branky za dva dny

34. kolo, pondělí 7.1.2008, Slavia - Pardubice
Slavia
7:2
2:0, 2:1, 3:1
Pardubice

Branky a nahrávky: 2. Lukáš Žejdl (Wszolek), 14. Michal Hellar (Mavrojanidis), 28. Lukáš Žejdl (Poletín, Palaščák), 32. Tomáš Hertl (Koubek), 42. Tomáš Hertl (Chlapík, Koubek), 47. David Palaščák (Žejdl, Poletín), 57. Tomáš Hertl - 26. Tomáš Nosek (Lenoch), 51. Denis Kindl (Beneš, Kubelka). Vyloučení: 5:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0.

Sestavy

Slavia

Meravý - Barák -C-, Humpolíček, Hruška, Šíma, Novák, Sedláček, Krejčík, Poletín -A-, Koubek, Hertl, Suchánek, Hellar, Wszolek, Chlapík, Cikánek, Žejdl, Mavrojanidis, Palaščák -A-, Süsser.

Pardubice

Barta (Štorf)- Semrád, Zdráhal, Vondráček, Havlík, Lenoch, Beneš, Čáp, Kindl, Zavoral, Šafář -A-, Světlík, Kubelka, Hradecký, Jetmar, Kapec -C-, Nosek.

Do pondělního zápasu mezi dorostenecké extraligy vstoupili o poznání lépe domácí v bílých dresech. Již po čtrnácti minutách hry vedli zásluhou Žejdla a Hellara o dvě branky. Tento náskok se podařilo na rozdíl jedné branky snížit hostům během třetiny následující. Noskova branka ale naopak povzbudila útok hostů, a ti stihly během druhé třetiny naservírovat do sítě Pardubic další dva góly. Tři ze čtyř gólů, které padli v závěrečné třetině si připsali domácí, a upravili tak na konečný pětibrankový rozdíl 7-2. Plná polovina branek v závěrečné třetině pocházela od domácího Tomáše Hertla, hráče ročníku 93, který tím doplnil svůj první vstřelený hattrick v dorostenecké lize.

Reportáž ze zápasu bohužel nemáme k dispozici.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více