Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
30. března 2008

Michal Sup: Historie se nesmí opakovat !

P r a h a - Byl to zvláštní zápas. Slávisté rozhodně nepřijeli do Liberce na výlet a podali kvalitní výkon. Smůla v koncovce byla tentokrát silnější, než pražský tým. Jedním z hráčů, který měl gól na hokejce by i Michal Sup. ,,Herně to nebylo špatné. Do sedmého zápasu půjdeme s čistou hlavou a bude se dařit lépe," říká slávistický útočník.

Dnes jste odehráli nejlepší zápas na libereckém ledě v této sérii, proč je tedy výsledek takový?
Nedali jsme šance, oni ano. Měli jsme jich hodně. Udělali jsme hloupé chyby v obraně a oni to dokázali ztrestat. Navíc se nám dneska vůbec nedařily přesilové hry. Myslím, že v určitých fázích zápasu jsme byli i lepším týmem, ale ne a ne to tam spadnout.

Vy jste po jedné šanci totálně rozštípal hokejku, dokumentovalo to váš zmar z nevyužitých šancí?
Často nám chyběl jen centimetr, abychom při dorážce dosáhli na puk. Já jsem minul v jasné šanci branku. Hokejkou to asi nebylo. Potřeboval jsme se trošku uvolnit.

Co je tím domácím kouzlem?
Určitě diváci, to je základ domácího prostředí. Jinak doma je prostě doma. Je těžké to popisovat. Hraje se tam prostě nejlíp!

Vy pamatujete sérii s Liberce, kdy se v sedmém utkání prohrálo. Co musíte udělat jinak, aby se historie neopakovala?
Vyhrát! Nejlepší co můžeme udělat je vyhrát. Nedá se spekulovat. Musíme využít šance, které se nám naskytnou. Dneska jsme je nevyužili, a proto jsme prohráli.

Hrajete až od 20:15.Bude tedy denní režim ještě v něčem jiný?
Musíme se pořádně prospat, zapracovat na regeneraci. Bude to asi stejné, akorát o pár hodin posunuté. Pro nás rozhodně nebude problém, že se hraje později.

Co byste chtěl vzkázat slávistickým fanouškům?
Doufám, že jich přijde co nejvíc a vytvoří bouřlivé domácí prostředí. Oba týmy jsou krůček od finále. Věřím, že společně s fanoušky tam nakonec nakročíme my.

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více