Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
2. června 2008

Zasedla Valná hromada fanklubu

V neděli se od 16:00 uskutečnila již třetí Valná hromada fanklubu, která se opět konala v příjemném prostředí hotelu Slavia. Zhruba za dvě hodiny se stihlo probrat mnoho důležitých věcí – od permanentek až po výjezdy na Ligu mistrů.

Na začátku akce se všichni příchozí museli prezentovat členskou průkazkou fanklubu v sezoně 2007/2008 - bez ní jste se Valné hromady nemohli zúčastnit. Poté si hlavní slovo vzala předsedkyně fanklubu Alena Kalinová, jež jednání slavnostně zahájila a ihned přistoupila k programu. „Řešili jsme, co nového se stalo od minulé Valné hromady, jaké změny nastaly například ve fandění, nebo choreografii, dále jsme mluvili třeba o permanentkách nebo o výhodách členství,“ popisuje sympatická vysokoškolačka úvod nedělního setkání. Hodně času zabralo také jednání o opatřeních, která by měla pomoci tomu, aby na venkovní výjezdy jezdilo skutečně tolik lidí, kolik se jich přihlásí.

„Například se stane, že zájem o výjezd převýšil stanovené minimum 30 lidí do autobusu a pak se nedostaví 5 - 10 lidí a počet lidí klesne pod tuto hranici. To už ale samozřejmě zrušit výjezd nejde. A proto jsme zavedli tzv. „černou listinu“, kam píšeme všechny hříšníky a dokud nezaplatí dlužnou částku, nemohou se zúčastnit výjezdu.“ říká předsedkyně, na kterou poté čekaly mnohem příjemnější věci. Nejprve informovala přítomné o investicích, jež se za sezonu 2007/2008 uskutečnily, poděkovala sponzorům fanklubu a pak už následovala očekávaná diskuze o nových inovacích, připomínkách či návrzích.

Přítomni byli také trenér a generální manažer Slavie Vladimír Růžička, marketingový manažer Ing. Jan Kratochvíl a kapitán červenobílých Josef Beránek. Hosté nejprve zhodnotili mistrovskou sezónu, poděkovali všem fanouškům za podporu v hledišti jak na domácích zápasech, tak na těch venkovních, která hráčům pomohla k výborným výkonům a k zisku titulu. Po zhodnocení přišel čas na otázky, jež asi nejvíce směřovaly na kouče Vladimíra Růžičku, který se vyjadřoval jak k neangažování Radka Dudy, tak i k spekulacím o příchodu Martina Ručinského. Při odchodu pak k fanouškům promluvil manažer Jan Kratochvíl, jenž fanklubu poděkoval za skvělou spolupráci během celé sezony.

Snad jediný fakt, který trochu kazil výsledný dojem schůze, byl počet účastníků. Zatímco vloni přišlo cca 70 lidí, tentokrát jich bylo třicet. „To ale neovlivníme. Vybereme nějaké datum, jenže pak je takhle krásné počasí a hodně lidí jde radši někam k vodě,“ zhodnotil situaci člen představenstva Miroslav Dvořák.

To na červencové akci v Klánovicích by to z pohledu účasti mělo být mnohem lepší. Jedná se totiž o dvanáctý sraz všech hokejových nadšenců po republice, který tentokrát organizují červenobílí příznivci. Ti také včera vyřkli jednomyslné přání, aby do Klánovic přijelo co nejvíce lidí.

Fotografie z Valné hromady:

Foto: Pavel Vrtiška

Autor Ondřej Huml
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více