Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
19.10.2008

Černý týden pro děvčata SLAVIE

EWHL, sobota 18.10.2008, Slavia - Planegg
Slavia
2:3
0:0, 0:3, 2:0
Planegg

SLA

Creary 1+1, Studentova 1+0

PLA

Anwander 2+1, Hammerl 1+0, Bittner 0+1.

střely 42-18, vyloučení 6-9, využití 0-0, vl.oslabení 1-0

Bezchybně řídili Václav Formánek, Říha a Hanžl

Sestavy

Slavia

Smardova - Pekarkova, Jandikova, Horalkova, Peluchova, Heywood, Pancakova - Holesova, Novakova S.,Manhartov - Creary, Friesen, Fialova - Stastna, Studentova, Kroutilova.

Planegg

Zorn - Kruck, Tatzel, Strohmair, Angemeier, Hammerl - Grittl, Nonis, Rumswinkel - Meinicke, Pink, Kratzer - Bittner, Anwander.

Kralupy - Nejdříve Berlín a dnes i Planegg ukázal děvčatům Slavie odvrácenou stranu slunce. Tedy pomyslného Slunce neporazitelnosti. Slavia obdržela v obou duelech shodně po třech brankách a přesvědčila se o síle německé klubové soutěže.

KRALUPY - Podruhé v tomto týdnu se konfrontovala pražská Slavia s německým klubovým hokejem. Bohužel i napodruhé se tato konfrontace nezdařila a stejně jako Berlín tak i Planegg vstřelil Slavii tři branky. Zde alespoň slávistky korigovaly na přijatelných 2:3. Nicméně by se dal tento týden označit jako "ČERNÝ TÝDEN DĚVČAT SLAVIE".

V první třetině se snažil Planegg pouze kouskovat hru častými vyhazováním na zak. uvolnění, neb přijel do Kralup jen s 12 hráčkami do pole. Slavia se snažila naopak o útočnou hru a neustále se rozjížděla na nové a nové útoky se třemi kompletními formacemi. Ty však byly bezubé podobně jako v Berlíně.

Druhá třetina byla jako když uhodí blesk z čistého nebe. Planegg se doslova třikrát dostal na dostřel slávistické branky a třikrát skóroval. Trošku malý šok pro jinak ofenzivní Slavii.

Ve třetí třetině se snažila Slavia zvrátit ukání. Bohužel některé hráčky neudržely nervy a tak zbytečně oslabovaly svůj tým, který potřeboval hrát v kompletních pětkách a ne v oslabení. Je paradoxem, že právě v oslabení 3-4 se podařilo Simoně Studentové poprvé překonat jinak bezchybnou ZORN. O necelou minutu pak oživila naděje kanaďanka Creary. To bylo však všechno a bohužel i trochu pozdě.

Takže i přes podporu fotbalistů Postřižína, kteří přišli podpořit Slavii na kralupském ZS, ztratila Slavia další tři body do EWHL a čelo této ligy se poměrně vyrovnalo.

Autor Jiří Němec
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více