Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
15.11.2008

Ligové utkání v reprezentační přestávce

CL, neděle 2.11.2008, Plzeň - Slavia
Plzeň
3:11
1:1, 1:1,1:9
Slavia

SLA

Křížová 1+2, Ivičičová 0+1, Pekárková 1+0, Zelenková 1+1, Nováková S. 1+1, Zdráhalová 0+1, Creary 3+3, Heywood 2+0, Friesen 2+2.

Sestavy

Plzeň

Slavia

Kalousova - Pekárková, Schade, Heywood, Vojtěchová, Zdráhalova - Creary, Křížova, Friesen - Zelenková, Ivičicová, Novákova S. - Nováková M.

Hráčky Slavie, které nebyly vázané reprezentací na olympijské kvalifikaci v Číně v klidu a pohodě vybojovaly v Plzni tři body v domácí ligové soutěži. Na obr. Denisa Křížová č. 14

Otom, že má Slavia velice široký a vyrovnaný kádr se přesvědčila i Plzeň.

V době olympijské kvalifikace v Číně bylo nutné sehrát ligové utkání Plzeň - Slavia.

Pražské družstvo je ale tak vytížené(ku prospěchu hráček), že si nemůže dovolit odkládat utkání, jako to dělají jiné týmy, neb víkend co víkend hrají minimálně dvě utkání a někdy se k tomu přidá i utkání v týdnu.

Proto v tomto případě jakási alternace, ale je vidět, že to nebylo vůbec na škodu a mohly si tak vedle kanaďanek zahrát i benjamínkové Slavie - Křížová, Zdráhalová a M.Nováková.

Po dvě třetiny Plzeň držela krok se slávistkami, ale ve třetí třetině hosté pevně vzali otěže utkání do svých rukou a jednoznačně své soupeři přehráli a mohli tak do Číny sdělit trenéru Manhartovi zprávu, že tři body jsou doma a že on se tak v klidu může věnovat reprezentačním povinostem.

Autor Jiří Němec
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více