Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ROZHOVORY
15. února 2009

"Byl to skvělý zážitek," usmíval se po utkání vítěz soutěže "Místo na střídačce"

V pátek 13. února se ve vysočanské O2 aréně odehrál souboj mezi Slavií a Libercem. Jednou z výjimečností tohoto utkání bylo, že na střídačce Slavie sedělo o jednoho muže navíc. Úplně vpravo, vedle náhradního brankáře, totiž měl možnost absolvoval utkání Milan Karaba. Nejednalo se o žádnou novou posilu slávistických řad, nýbrž vítěze soutěže "Místo na střídačce".

Asi každého hokejového diváka už někdy napadlo, jak vypadá hokejový zápas z pozice ze střídačky, jak vypadá atmosféra v kabině těsně před začátkem utkání a podobné věci. Na tyto otázky běžný hokejový divák těžko nalezne odpovědi, protože má zkrátka vstup do útrob stadionu zakázán a jeho "údělem" je sledovat utkání z hlediště. Jedna možnost, jak se dostat doslova na dosah hráčům, trenérům a celému realizačnímu týmu, tady však je.
Hlavní partner hokejové extraligy společnost O2 po velkém ohlasu vyhlásila totiž druhý ročník soutěže, kterou nazvala příznačně "Místo na střídačce". Úkolem soutěžících je tipovat diváckou návštěvu na utkáních všech extraligových stadionech a nejpřesnější "tipéři" mohou vyhrát několik zajímavých věcných cen. Ten vůbec nejpřesnější získá hlavní cenu, kterou je možnost strávit jedno extraligové utkání na střídačce svého oblíbeného celku.

Tím nejpřesnějším fanouškem Slavie byl letos Milan Karaba. Možnost prožití nevšedního zážitku se mu naskytla v jinak ne příliš oblíbený den. V pátek třináctého totiž Slavia hostila doma hokejisty Liberce a právě tento zápas byl tím, na který Milan Karaba nikdy nezapomene.

Zápas skončil prohrou Slavie 1:7. Velký fanoušek sešívaných měl tedy po utkání smíšené pocity: "Bylo to hezké. Rád jsem poslouchal trenéra, protože takováto možnost se mi jen tak nenaskytne. Nicméně je škoda, že Slavia prohrála, ale zážitek je."
Fanoušci Slavie měli možnost tipovat v několika domácích zápasech. Milan Karaba strefil diváckou návštěvu jednoho domácího utkání naprosto přesně. "Byl to domácí zápas Slavie se Zlínem před Vánocemi. A tipnul jsem to úplně přesně. Bylo to tři tisíce...tři sta osmdesát...devět diváků," pátral v paměti Karaba.
Do osobního kontaktu se nejvíce dostal s Jaroslavem Suchanem a Dominikem Furchem. "Seděl jsem v rohu, kde je místo pro náhradního brankáře, takže jsem komunikoval hlavně s oběma gólmanama. Všechno bylo v pohodě, byli na mě hodní, akorát bohužel zápas se Slavii nepodařil," posteskl si vítěz této poměrně úspěšné soutěže. Uvidíme, zda se dočká v příští sezóně i svého třetího pokračování.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více