Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
25. února 2009

Junioři začínají osmifinále play-off již ve středu 25. února proti Spartě

Slávističtí junioři se po skončení základní části usadili na pěkném sedmém místě. Jako s prvními změří své síly s pražskou Spartou, která do play-off postoupila z desátého místa. Během základní části se oba celky utkaly dvakrát; první zápas v Edenu skončil vítězstvím domácích v poměru 7:6. O vítězi druhého zápasu, který se odehrál v Tesla Areně rozhodly až samostatné nájezdy, po kterých se z výhry 3:2 radovala Sparta.

Letošní juniorské play-off začíná jistě velice zajímavým duelem dvou pražských klubů – Slavie a Sparty. Úvodní zápas se odehraje již dnes, ve středu 25. února od 16:00 hodin v holešovické Tesla Areně.

Oba vzájemné zápasy během letošní základní části rozhodla jediná branka. O výsledku druhého zápasu se dokonce muselo rozhodnout až na samostatné nájezdy. V základní části se Slavia blýskla velice dobrou ofenzivou. Jejich výkon, který znamenal 182 vstřelených branek s průměrem bezmála čtyři góly na zápas dokázali překonat pouze vedoucí Vítkovice.

Mužstvo sešívaných juniorů postupuje do play-off pod vedením zkušeného trenéra Josefa Turka, který již má za sebou nemalé úspěchy v extralize. Podle jeho slov nemá úvodní série play-off žádného favorita. I přes to, že jeho tým převyšuje Spartu v tabulce nezanedbatelných osm bodů se trenér Turek staví ke Spartě jako k velice silnému soupeři.

Pokud chcete podpořit naše budoucí hokejové hvězdy na domácím ledě tak neváhejte a přijďte na druhé utkání série které se odehraje v pátek 27. února ve vršovickém Edenu. Pokud bude zapotřebí, třetí zápas série se odehraje v sobotu 28. února, taktéž v Edenu.
Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více