Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
26.2.2009

První zápas juniorům nevyšel, na Spartě dostali "osmičku"

OS1, středa 25.2.2009, Sparta - Slavia
Sparta
8:1
2:0, 2:1, 4:0
Slavia

Branky a nahrávky: 12. Kafka (Forman, Luňák), 20. Feferle (Kafka, Luňák), 21. Tůma (Morkes), 39. Tůma (Morkes), 41. Kafka (Hanzl, Luňák), 42. Kafka (Luňák), 51. Kafka, 58. Kutlák (Hanzl) - 22. Vrdlovec (Jebavý)

Sestavy

Sparta

Novotný - Knap, Vošmik, Kořínek, Veselý, Přibyl, Pohl, Hanzl, Drvota, Husák - Fererle, Tůma, Kafka, Slaba, Luňák, Mokres, Chára, Forman, Kutlák, Sovík, Antončík.

Slavia

Krch - Beránek, Jebavý, Barák, Horváth, Šíma, Hertl, Krejčí, Gaisler - Poletín, Uleščenko, Palačšák, Mavrojanidis, Koubek, Hafenrichter, Žejdl, Kachlík, Vokál, Česnek, Zohorna, Vrdlovec.

P r a h a - Junioři Slavie nepotvrdili roli papírového favorita a v prvním osmifinálovém utkání prohráli na ledě Sparty vysoko 1:8. Největší zásluhu na to měl domácí útočník Petr Kafka, který skóroval hned čtyřikrát. Druhé utkání se hraje v pátek v Edenu od 17:00. Pokud slávisté zvítězí, rozhodne o postupujícím až třetí duel, jenž je na programu v sobotu, a to rovněž ve slávistickém svatostánku.

Omlouváme se, ale reportáž ze zápasu nemáme k dispozici.
Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více