Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
23. března 2009

Pojeďte podpořit Slavii do Plzně!

Fanklub HC Slavia Praha ve spolupráci s klubem HC Slavia Praha pořádá v úterý 24.3.2008 a středu 25.3.2008 autobusový výjezd na 3. a 4. semifinálové utkání do Plzně! Hlaste se i vy, kteří chcete vyrazit po vlastní ose, vstupenky budou pro vás rezervovány. V článku naleznete podrobné informace.

Cena za dopravu autobusem je 60Kč, cena vstupenky je 140 Kč a pro všechny přihlášené bude zajištěna! Lidé jedoucí autobusy je dostanou rovnou v autobusech. Hlašte se i lidé jedoucí vlastní dopravou! Nakonec budou vstupenky k vyzvednutí i v Plzni u stadionu - ale musíte být přihlášeni. Vstupenky budou k vyzvednutí u vchodu k sektoru hostů u slávistických bubeníků a to mezi 16:00-16:30, pokud už si vstupenku nekoupili v Praze. Pro fanoušky je vyhrazena kapacita 400 vstupenek. Vyhrazujeme si právo u lidí s vlastní dopravou nevydat vstupenku v případě, že nebude mít červenobílé barvy nebo pražský občanský průkaz.

Sraz: V 13:30h na parkovišti u zimního stadionu Eden. Odjezd v 14h. Žádáme všechny, aby dorazili včas! Předpokládaný návrat okolo 22h.

Prodloužili jsme konečný termín pro přihlašování! Hlásit se můžete do pondělí 18h!. Přihlašovat se můžete na fanklub@sesivani.com nebo na tel. čísle 732 864 613 u Michaela Tomeše(„Majk“). Pokud se přihlásíte a nepřijdete, budete zařazeni na tzv. "Black list", dokud neuhradíte cenu vstupenky, případně dopravy!

Během výjezdu bude platný přepravní řád, který účastníci podepíší před vstupem do autobusů. Žádáme také všechny účastníky výjezdu, aby si upravili svůj pitný režim tak, aby se nestavělo na každé čerpací stanici! V plánu jsou 1-2 zastávky!

Aktuální informace najdete na stránkách fanklubu: www.sesivani.com

Každý, kdo se přihlásí, nechť si na stránkách fanklubu zkontroluje, jestli je opravdu na seznamu přihlášených, abychom se tak vyhnuli případným chybám!

Pojďme společně vybojovat co nejlepší pozici pro 5.semifinálový duel!

Autor Zdeněk Suchý
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více