Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. března 2009

Do Karlových Varů autobusy zdarma!

Fanklub HC Slavia Praha ve spolupráci s klubem HC Slavia Praha pořádá autobusový výjezd na 1. a 2. finálové utkání do Karlových Varů! Podrobné informace nalezte v článku. Nejen na domácích zápasech ve vysočanské O2 areně je potřeba podpořit hráče. Fanklub po dohodě s vedením klubu vypravuje autobusy na finále do Karlových Varů zcela zdarma! První dvě utkání finálové série se tam odehrají 3. a 4. dubna vždy od 17 hodin. Lístek do sektoru hostů vyjde na 150Kč. Vstupenky budou pro autobusy i vlastní dopravu oba dny k vyzvednutí u vchodu k sektoru hostů u slávistických bubeníků a to mezi 16:00-16:30. Kapacita sektoru hostů je 210 míst.

Na vlastní i autobusovou dopravu se můžete hlásit buď na fanklub@sesivani.com nebo na tel. čísle 732 864 613 u Michaela Tomeše („Majk“). Pokud se přihlásíte, neodhlásíte do daného termínu a nepřijdete, budete zařazeni na tzv. "Black list", dokud neuhradíte cenu vstupenky! PŘI PŘIHLAŠOVÁNÍ MÁ PŘEDNOSTNÍ PRÁVO NA LÍSTEK PRVNÍCH 50 LIDÍ Z KILOMETROVNÍKU! PŘEDKUPNÍ PRÁVO PLATÍ DO STŘEDY 1.DUBNA DO 12H. Ostatní se mohou hlásit do čtvrtka 2.dubna do 12 hodin. O pořadí rozhoduje datum a čas přihlášení!

Pro fanoušky jedoucí autobusy platí:
Sraz je v 13:00h na autobusových stáních před hotelem Diplomat (metro Dejvická, Evropská ul.). Odjezd nejdéle v 13:30h. Žádáme všechny, aby dorazili včas!

Pokud bude dostatečný zájem, vrátí se alespoň jeden autobus v pátek do Prahy. Totéž platí o vypravení autobusu v sobotu z Prahy. Během výjezdu bude platný přepravní řád, který účastníci podepíší před vstupem do autobusů. Žádáme také všechny účastníky výjezdu, aby si upravili svůj pitný režim tak, aby se nestavělo na každé čerpací stanici! V plánu jsou 2 zastávky!

Pro fanoušky jedoucí vlastní dopravou platí:
Žádáme fanoušky, kteří cestují vlastní dopravou, aby byli na místě včas a měli připravenou přesnou hotovost. Pokud přijedou po 16:30, lístek bude udán někomu jinému. Také si vyhrazujeme právo nevydat vstupenku člověku, který nebude mít červenobílé barvy nebo pražský občanský průkaz.

Aktuální informace najdete na stránkách fanklubu: www.sesivani.com

Každý, kdo se přihlásí, nechť si na stránkách fanklubu zkontroluje, jestli je opravdu na seznamu přihlášených, abychom se tak vyhnuli případným chybám! Hlašte se, co nejdříve! Byla by ostuda nenaplnit kapacitu pro naše fanoušky! Na výjezd ideální termín, finále, Slavia hraje ve formě. Stále váháte? Neváhejte nebo bude pozdě! Vybojujme vysněný titul společně!

Autor Zdeněk Suchý
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více