Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
9. dubna 2009

Slavia chce odvrátit první mečbol

Po čtyřech zápasech prohrávají červenobílí 1:3 na zápasy, v pátek je čeká další domácí utkání. Pokud vyhrají, série se bude stěhovat zpět do Karlových Varů a naděje na obhajobu titulu bude stále žít. V opačném případě se bude radovat Energie ze svého prvního titulu. Hráči s červenobílým lvem na prsou se ale nevzdávají a jsou odhodláni bojovat až do konce. Podpořte slávisty v klíčovém zápase. Utkání začíná v pátek v 18:15!

Energii táhne dvojice Kumstát, Skuhravý

Petr Kumstát rozhodl gólem a proměněným nájezdem první pražské finále. Jeho parťák z útoku a kapitán Karlových Varů Václav Skuhravý hattrickem zařídil výhru ve čtvrtém zápase. Oba měří přes 190 centimetrů a váží přes 95 kilo. I díky tomu jsou pro obranu soupeře téměř nezastavitelní. Svými dlouhými pažemi si dokážou udělat prostor, pohlídat si kotouč a odstavit obránce. Navíc oba prokazují vynikající střelecké schopnosti. Právě oni jsou klíčovými postavami Energie a na ně se musí soustředit slávistická obrana. Zastaví slávisté útok dvou věží?

Šance jsou, ale góly nepadají

I přes velké množství střeleckých příležitostí dokázala Slavia soupeře přehrát jen ve druhém finále. V ostatních případech červenobílí drtí soupeře v útočném pásmu, ale často dostávají gól z protiútoku a musí opět dotahovat. Příkladem střeleckého trápení je neproměněná tutovka Petra Kadlece, který místo prázdné brány trefil tyč, když mohl srovnat na 5:5. Z protiútoku pak skórovali hosté. Slávisté často také narážejí na výborně chytajícího Lukáše Mensatora, který si svými výkony hlasitě říká o nominaci do reprezentace. Červenobílí musejí najít ztracenou střeleckou pohodu z minulých zápasů, aby mohli hráz v karlovarské bráně překonat.

Otočit sérii už jsme dokázali, zní z kabiny Slavie

Ve čtvrtfinále s Vítkovicemi také Slavia prohrávala 1:3 na zápasy, ale hráči dokázali ubojovat pátý zápas, i když i v něm dlouho prohrávali. Nakonec se ale mohli radovat z výhry 5:3 a to je nabudilo do dalších zápasů. Z kabiny je cítit velké odhodlání, prohrát před domácími fanoušky nikdo nechce. Bude se O2 arena v pátek radovat?

Vstupenky na páté finále rychle mizí

Třetí finále - 14521 diváků. Čtvrté finále - 16730 diváků. Zájem o rozhodující souboje o titul je obrovský, lístky na terminálech Sazky ubývají závratnou rychlostí. Dnes mají poslední možnost vyzvednutí vstupenky permanentkáři. Pokud se chcete na páteční zápas dostat, neváhejte a raději si kupte lístek co nejdříve. Utkání bude s největší pravděpodobností vyprodané a možná padne i rekord z loňského sedmého zápasu, kdy se na extraligový zápas dívalo 17123 lidí.

Ilustrační foto z loňského finále s Energií

Klikněte na fotky pro zobrazení větší fotografie...

Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více