Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
10.10.2009

Starší dorost letos poprvé poražen

12. kolo, pátek 9.10.2009, Slavia - Karlovy Vary
Slavia
4:5
0:1, 1:2, 3:2
Karlovy Vary

Branky a nahrávky: 22. L. Tuma (Kadlec, Růžička), 42. J. Müller (Tomek), 44. D. Šteiner (Cikánek, Müller), 51. M. Kotyra (Tomek) - 9. M. Beran (Táborský, Kubáč), 24. L. Vrána (Zadražil, Tomeček), 31. V.Hluchý (Tomeček, Vrána), 43. T. Sýkora (Winkler), 48. M. Gombár (Urbančok). Vyloučení: 4:8. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 92. Rozhodčí: Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 2:3, 2:3, 3:4, 3:5, 4:5.

Sestavy

Slavia

Hamal, od 43. min Mouček - Šteiner, Knot, Hruška, Růžička, Semrád, Nedomlel - Tuma, Müller (A), Cikánek (C), Nejezchleb, Vacek, Kotyra, Tomek, Moravec, Kadlec, Hellar (A), Hlinka.

Karlovy Vary

Honzík - Lintemer, Matyáš, Hluchý (A), Valeš, Urbančok, Novák, Konečný, Gombár - Táborský, Svoboda, Zdražil, Sýkora (A), Kubáč, Bečka, Winkler, Tomeček, Beran, Csamango, Záhora (C), Vrána.

Každá pohádka jednou skončí - bylo tedy jen otázkou času, kdy starší tým sešívaných dorostenců poprvé v sezóně okusí hořkost porážky. Do vedení se dostala Energie ještě před polovinou úvodní třetiny, avšak začátkem druhé třetiny vyrovnal Tuma. I tak se ovšem hosté dokázali ve 24. minutě opět chopit vedení, které již během zápasu nepustili. Za Slavii ve zbytku zápasu skórovali Müller, Šteiner a Kotyra.

Autor Martin Smotlacha
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více