Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
30. listopadu 2009

S fanklubem do Českých Budějovic!

Po několika vydařených výjezdech po stránce fandění i atmosféry organizuje fanklub nedělní výjezd do Českých Budějovic. Pojeďte také! Slavii se v roli hostí letos nesmírně daří a vede tabulku venkovních zápasů. Jak lze cestovat, informace o vstupenkách i další potřebné podrobnosti naleznete v článku.

Fanklub HC Slavia Praha pořádá autobusový výjezd na utkání do Českých Budějovic. Lze se také hlásit na vlastní dopravu a pořídit si pouze vstupenku. Jelikož sektor pro hosty v Budvar aréně má velmi omezenou kapacitu - pouhých 68míst, je dobré přihlásit se co nejdříve! Pokud totiž i o tento výjezd bude zájem jako o předešlé, kapacita bude brzy vyprodána.

Po dobré komunikaci s budějovickým klubem jsme schopni v případě zájmu zajistit i další vstupenky do sousedícího sektoru (vyšší cena lístku). Nic tedy nebrání tomu, aby nás jelo co nejvíce! Fanklub tento výjezd dotuje, proto pro všechny členy stojí doprava autobusem sympatických 150Kč.

Navíc kdo pojede do Českých Budějovic, bude zvýhodněn při autobusovém výjezdu na Kladno. Hlásit se můžete klasicky na emailu fanklub@sesivani.com nebo při úterním zápase s Litvínovem u bubeníků. Veškeré informace o výjezdu naleznete na www.sesivani.com v sekci výjezdy.

Autobusový výjezd:

Termín: Neděle 6.12.2009
Sraz: 13:00 na parkovišti u zimního stadionu Eden
Odjezd: 13:30 z parkoviště u zimního stadionu Eden
Předpokládaný návrat: 22:30
Přihlašování: Do pátku 4.12.2009 do 12:00
Cena: 150Kč členové FK, 250Kč nečlenové FK + 140Kč nebo 170Kč vstupenka na utkání

JEDEME VŠICHNI !!!

Autor Zdeněk Suchý
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více