Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
25. ledna 2010

Soutěž Místo na střídačce už má čtrnáctku vítězů

O postup do play-off se ještě bojuje, čtrnáct fanoušků hokejové O2 extraligy už ovšem může slavit teď. Soutěž Místo na střídačce skončila a nejlepší tipující se mohou těšit na nezapomenutelný den, který prožijí po boku svých hokejových hrdinů.

Třetí ročník soutěže provázel ještě větší zájem fanoušků než v minulosti – během hracích kol přišlo prostřednictvím sms zpráv nebo webových stránek www.o2hokej.cz více než 33 tisíc soutěžních tipů. Pro vítězství bylo u deseti ze čtrnácti klubů potřeba tipnout návštěvnost příslušných domácích zápasů naprosto přesně, u zbývajících bylo možné „minout“ o jednoho diváka.

V nejbližších extraligových kolech se nejúspěšnější tipující dočkají svých výher – místa na střídačce, LCD televize Samsung, služby digitální televize O2 TV na jeden rok zdarma a také šance bojovat o hlavní věcnou výhru – nový automobil značky Seat.

I když už soutěž skončila, pořád přináší zábavu. Prostřednictvím webu www.o2hokej.cz si můžete vystřelit ze svých přátel prostřednictvím aplikace Novinářská kachna.

Kdy a kde se vítězové posadí na střídačku?

HC GEUS OKNA Kladno: Ne 24.1. Martin Hubík
HC Slavia Praha: Po 25.1. Pavel Kabeš
Bílí Tygři Liberec: Čt 28.1. Pavel Kafka
HC Kometa Brno: Pá 29.1. Lucie Krajíčková
BK Mladá Boleslav: Pá 29.1. Zdeněk Hejmal
HC Eaton Pardubice: Pá 29.1. Linda Jaklová
HC MOUNTFIELD: Ne 31.1. Yvetta Bajerová
HC BENZINA Litvínov: Ne 31.1. Jitka Janová
HC Oceláři Třinec: Ne 31.1. Henryk Raszka
PSG Zlín: Ne 31.1. František Osoha
HC Energie Karlovy Vary: Út 2.2. Jiří Stříhavka
HC Plzeň 1929: Čt 4.2. Miloš Vonášek
HC Sparta Praha: Pá 5.2. Jaroslav Kořínek
HC Vítkovice Steel: Pá 5.2. Tomáš Maier
Autor Tisková zpráva
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více