Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
1. února 2010

Slavii posílil kanadský útočník Imbeault

Červenobílý kádr se těsně před nedělním vypršením přestupního termínu dočkal další posily ze zámoří. Po útočníkovi Noahu Clarkovi a obránci Darcymu Campbellovi se k týmu připojí třiadvacetiletý forvard Alexandre Imbeault. Montrealský rodák přichází na hostování do konce sezony z týmu Alaska Aces, což je farma St. Louis Blues hrající své zápasy v Anchorage, největším městě Aljašky.

V letošní sezoně ECHL odehrál Imbeault 44 zápasů, během nichž nastřádal úctyhodných 18 gólů a 30 asistencí a byl tak suverénně nejproduktivnějším hráčem týmu. V NHL si ovšem nikdy nezahrál.

“Slibuji si od něj především zvýšení konkurence v útoku. Je to Kanaďan, takže jeho silnou stránkou je důraz,“ řekl pro webové stránky Slavie trenér Vladimír Růžička.

Ten velmi usiloval o to, aby do konce přestupního termínu stihl přivést ještě jednu posilu. “Čas nás trošku tlačil, navíc na českém trhu nebyli hráči. Nikdo s námi nechtěl jít do nějakého trejdu, tak jsme se museli poohlédnout jinde. Imbeault byl naše poslední šance,“ přiznal Růžička.

Novou posilu si naostro otestuje až v pátek na ledě Vítkovic. Imbeault totiž do Prahy dorazí v úterý, takže nestihne nastoupit do domácího zápasu s Kometou.

Autor redakce HC Slavia Praha
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více