Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
28. února 2010

Vyhlášení vítězů Megasoutěže s olympijskou tematikou

S posledním čtvrtfinálovým zápasem české reprezentace proti Finsku skončila i velká soutěž redakce hc-slavia.cz o suvenýry, které z Vancouveru přiveze trenér reprezentace a Slavie Vladimír Růžička. Měli jste za úkol tipovat čas, který Roman Červenka stráví na ledě v jednotlivých zápasech. Absolutním vítězem se stal ten nejaktivnější a zároveň nejpřesnější z vás. Zde jsou výherci naší výjimečné soutěže včetně toho nejšťastnějšího.

Redaktoři webových stránek hc-slavia.cz po celou dobu olympijského turnaje přijímali vaše tipy a vyhodnocovali jednotlivé vítěze. Během uplynulých tří týdnů přišlo okolo tří set tipů a tímto vám všem děkujeme za účast. Vyhrát mohou ovšem jen ti nejpřesnější. Výherce kalendářů jsme postupně vyhlašovali na oficiálních facebookovských stránkách HC Slavia Praha. Zde je kompletní seznam těch nejpřesnějších tipérů a budoucích majitelů kalendáře hokejové Slavie na rok 2010.

Výherci kalendářů:

Slovensko - Kryštof Herold

Lotyšsko (skupina) - Pavel Šámal

Rusko - Michal Kutěj

Lotyšsko (osmifinále) - Radek Urban

Finsko - Ondřej Němeček a Martin Tomaides (oba tipovali shodně)

pozn. Michal Kutěj tipnul icetime Romana Červenky úplně nejpřesněji ze všech (na zápas proti Rusku se netrefil o pouhé 2 sekundy, a tudíž vyhrává kalendář podepsaný kompletním A-týmem HC Slavia Praha.)

Absolutní vítěz:

Výhercem podepsaných suvenýrů přímo z dějiště ZOH se stává Kryštof Herold, jehož součet tipů se nejvíce shodoval se skutečným časem, který na olympijském ledě strávil slávistický špílmachr Roman Červenka. Všechny výherce budeme kontaktovat pomocí e-mailu či telefonu.

Celá redakce gratuluje vítězům a děkuje všem, kteří se zúčastnili této mimořádné akce.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více