Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
4. srpna 2010

Na první přípravný zápas do Edenu přijede Chomutov

Suchá příprava už je minulostí a na řadu přicházejí generálky před startem všech soutěží. První přípravný zápas v Edenu sehrají sešívaní s prvoligovým Chomutovem, který má ambice v co nejkratší době postoupit do extraligy. Zápas se uskuteční 5.8. od 17:30 ve vršovickém Edenu, kde je vstupné zdarma.

Náš soupeř

Klub založen: 1945
Největší úspěchy: Vítěz 1. ligy (2000/01, 2009/10)
Internet: www.klhchomutov.cz

Chomutov má na poměry 1. ligy nadprůměrný kádr

Chábera, Benda, Havíř, Mudroch, Duda, Hrdel, Hruška a Kraft. To je jen výčet několika hráčů, kteří by se v extraligové společnosti rozhodně neztratili a někteří z nich dokonce ještě v minulé sezoně v nejlepší české lize působili. To je jasný signál managementu Chomutova, že mu je první liga malá a pošilhává po metě nejvyšší.

V sestavě pirátů je několik ex-slávistů

Hlavním tahounem Chomutova za extraligovým snem byl v uplynulé sezoně Radek Duda. Hráč, na něhož vzpomíná každý zarytý slávista, protože byl to právě Duda, kdo výrazně pomohl Slavii k prvnímu extraligovému titulu. Spolu s ním je v mužstvu ještě Milan Kraft a David Hruška, který se s červenobílými rozloučil během minulé sezony.

Slavia poprvé v Edenu představí nové posily

První přípravný zápas v Litoměřicích vyšel na výbornou především brankáři Kopřivovi a bekovi Kubešovi. Gólmanská jednička Miroslav Kopřiva poprvé v sešívaném dresu vychytala čisté konto a velkou mírou přispěla k výhře 5:0. Petr Kuboš se blýskl dvěma gólovými přihrávkami. Svůj první domácí zápas za Slavii si odbudou i Štefanka a Krenželok.

Sestavy v minulém přípravném utkání

SLAVIA: Kopřiva - Žižka, Kadlec, Kuboš, Roth, Vašíček, Špelda, Krejčí, Kolařík - Branda, Svoboda, Micka, Tomica, Vondrka, Štefanka, Růžička, Krenželok, Holec, Doležal, Sklenář, Endál.

CHOMUTOV: Hylák - Pulpán, Bombic, Mudroch, Rutta, Brňák, Pavlas, Mazanec, Grof - Davídek, Kraft, Procházka - Duda, Skořepa, Selingr - Jíra, Sikora, Seman - Radulay, Fiala.

Autor Tomáš Vrábel
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video