Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
12. srpna 2010

Slavia zahájí Tipsport Cup doma s Plzní

Úvodní zápas letního Tipsport Cupu odstartuje Slavia na ledě v Edenu s Plzní. Minulý ročník sešívaní nepostoupili ani ze základní skupiny, a tak to budou chtít letos napravit. Zápas začíná v 17:30 ve vršovickém Edenu, kde je vstupné 20 kč.

Plzeň i letos lovila v zámoří

Loni rozjeli indiáni obrovský boom. Řada hráčů ze zámoří si hledala angažmá a našla si ho právě v O2 extralize. Prvními posilami byli Bommersback, O’Brian, Scofield, kteří oblékli dres Plzně. V té nadcházející se už ale ani jeden z nich na západě Čech neobjeví. Bommersback si zahraje KHL za Metallurg Novokuzněck, Scofield přestoupil do Rakouska a O’Briana si vyhlédla pražská Sparta.

Ale ani letos v létě Plzeň nezahálela a v zámoří si posily vybrala… Jestli budou Slaney, St. Pierre, Johnson a Lammers stejně úspěšní jako jejich předchůdci, tak bude Plzeň ještě nebezpečnější než vloni, a to vyhrála základní část.

Kopřiva v přípravě ještě neinkasoval

Bývalý brankář Kladna ještě v sešívaném dresu neinkasoval. V přípravném utkání v Litoměřicích za celých šedesát minut nemusel lovit kotouč ze své sítě.

Miroslava Kopřivu doprovází v posledních třech sezonách v české extralize výtečné statistiky. Nejhorší průměr obdržených branek měl v ročníku minulém s číslem 91, 24%. Naopak nejlepší pro Kopřivu byla sezona 2007/08, kdy měl 95,41% úspěšnost zásahů. Tipsport Hockey Cup se loni Slavii moc nezdařil Přípravný turnaj před sezonou 2009/10 Slavia ukončila už v základní skupině. Se ziskem šesti bodů se museli sešívaní uspokojit se třetím místem ve skupině C a na jejich úkor postoupily Pardubice a Dukla Jihlava.

Autor Tomáš Vrábel
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více