Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
22. října 2010

Miroslav Kopřiva odpovídal fanouškům

Hlas lidu, hlas boží. Na našich stránkách jste mohli dlouhou dobu hlasovat o tom, který z hráčů měl usednout k dalšímu online rozhovoru s vámi, slávistickými fanoušky. S drtivou převahou vyhrál brankář Miroslav Kopřiva. Šestadvacetiletý rodák z Písku dostal o 230 hlasů více než druhý Jiří Vašíček a na vaše otázky odpovídal právě dnes. Jeho odpovědi si můžete přečíst ZDE.

Miroslav Kopřiva přišel do Slavie letos v létě a podle očekávání se stal neochvějnou jedničkou týmu. Navíc se stal jakýmsi symbolem defenzivnější hry, kterou Růžičkův tým praktikuje po odchodu kanonýra Romana Červenky. Na svém kontě má Kopřiva už i jedno čisté konto. Vychytal ho v 10. kole proti “svému“ Kladnu.

Úsporně chytající brankář ale stihl fanoušky také pořádně vyděsit. V utkání s Českými Budějovicemi si na sklonku první třetiny pochroumal krční páteř a jeho místo musela zaujmout dvojka Robert Slipčenko. Stav Kopřivy ale naštěstí nebyl tak vážný, jak se původně předpokládalo. Zpátky na ledě se objevil už o týden později, kdy červenobílí přivítali Vítkovice.

Nebál se, že herní pauza bude o poznání delší? Co říká na současné výkony Slavie? Myslí na návrat do reprezentačních služeb? A jak vychází s parťákem Slipčenkem? Na to všechno jste se Miroslava Kopřivy mohli zeptat sami.

Jeho odpovědi si přečtete ZDE.

Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více