Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY
17.11.2010

Junioři také otočili zápas s Plzní

32. kolo, středa 17.11.2010, Slavia - Plzeň
Slavia
6:4
1:2, 1:1, 4:1
Plzeň

Branky a nahrávky: 1. Georg Mavrojanidis (Slavíček, Krejčí), 23. Pavel Klhůfek (Poletín), 45. Bohumil Slavíček (Mavrojanidis, Krejčí), 48. Bohumil Slavíček (Žejdl, Jeník), 50. Lukáš Žejdl (Slavíček, Mavrojanidis), 56. Michal Poletín (Barák) - 9. Pavel Sedláček (Stránský, Ruprecht), 18. Jan Stránský (Vizinger), 38. Alex Sullmann (Lev), 43. Pavel Sedláček (Stránský, Vizinger). Vyloučení: 8:9. Využití: 1:2. V oslabení: 1:0. Rozhodčí: Lacina - Bejček, Charvát. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4, 6:4.

Sestavy

Slavia

Dlouhý, (Meravý) - Příhoda, Poletín, Hrouda, Jeník (SD), Cikánek, Barák (A), Mavrojanidis (A), Warneke, Slavíček, Koubek, Krejčí, Wszolek, Semrád, Krejčík, Žejdl (C), Vogel, Klhůdfek.

Plzeň

Šťastný, (Makarovič) - Ruprecht, Růžička, Sullmann (A), Špaček, Stránský, Sedláček, Faschingbauer (SD), Hošťálek (A), Baxa, Pacanda, Pašek (SD), Šimandl, Bernad, Blumentrit, Mainer, Vizinger, Němec, Mrázek, Lev (C).

Stejně jako jejich starším kolegům z A-týmu se i sešívaným juniorům podařilo téměř zázračně otočit zápas s Plzní. K obratu zavelel ve 45. minutě za nepříznivého stavu 2:4 Bohumil Slavíček. Sám dokázal dvěma góly vyrovnat, až v 50. minutě poslal Slavii do vedení Žejdl. Na konečných 6:4 upravoval Poletín.

Domácí poslal již po dvaadvaceti sekundách hry do vedení Georg Mavrojanidis – 1:0. Šanci k navýšení náskoku měli sešívaní ve třetí minutě, kdy Plzeň musela hrát bezmála pět minut ve třech. Podobnou šanci dostali i hosté, kteří si ji nenechali ujít - ve dvojité početní výhodě vyrovnal Pavel Sedláček – 1:1. V desáté minutě měl gól na holi domácí kapitán Žejdl, jeho střela do prázdné branky však ztroskotala na čepeli plzeňského obránce. V závěru první třetiny se hosté dokonce dostali díky brance Jana Stránského do vedení 2:1.

Do druhé třetiny nastoupili sešívaní ve snaze vyrovnat, k tomu jim dopomohla brzká přesilová hra. Absenci jednoho hostujícího hráče na ledě potrestal první přesilovkou brankou Slavie Pavel Klhůfek – 2:2. Situace se na konci třetiny opakovala na druhé straně. Po Žejdlově vyloučení poslal hostující opět do vedení Alex Sullmann - 3:2.

Se začátkem závěrečné dvacetiminutovky museli domácí opět čelit jednogólovému manku. Situace pro ně se ještě zhoršila ve 42. minutě, kdy navýšil vedení indiánů svou druhou trefou v zápase Pavel Sedláček – 4:2. Vírů ve zvrat v zápase vrátil domácím o dvě minuty později Bohumil Slavíček, po té co snížil na 3:4. U druhé vyrovnávací branky Slavie byl opět Slavíček – 4:4. Rozhození hosté, jenž přišli o svůj náskok během tří minut, dostali další ránu na přelomu padesáté minuty - Lukáš Žejdl vydoloval pro svůj tým po 49 minutách hry opět vedení, tentokrát v poměru 5:4. Poslední hřebíček do rakve Plzně zatloukl tečí Barákovy střely Michal Poletín – 6:4. Hostům nepomohlo ani odvolání brankáře v posledních dvou minutách zápasu, proto všechny body po napínavém zápase zůstali na domácím ledě, v Edenu.

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více