Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
23. prosince 2010

Holec, Endál a Jaškin si hodinu v rolích prodavačů užili

Pokud jste ve středu 22. prosince mezi 15. a 16. hodinou navštívili Galerii Harfa, byli jste svědky zajímavého úkazu. Slávistický stánek totiž místo sličných prodavaček obsluhovali tři hokejisté Slavie Praha – Miroslav Holec, Lukáš Endál a Dmitrij Jaškin. Všichni se během celé akce dobře bavili. Vydařené slávistické odpoledne navíc umocnila následná výhra Slavie nad Libercem 7:1.

Vídáte rádi hokejisty Slavie i mimo mantinely O2 areny? Ve středu od tří hodin odpoledne jste měli jedinečnou možnost. Tři v současnosti zranění hráči se totiž na hodinu převtělili do rolí prodavačů ve slávistickém fanshopu v Galerii Harfa.

„Je to určitě zajímavé zpestření. Člověk si na chvíli odpočine od ledu a vyzkouší si také něco nového,“ hodnotil celou akci Miroslav Holec. Jeho kolega Lukáš Endál by si ale prý nedokázal představit, že by se prací prodavače mohl živit. „Já bych na to neměl nervy,“ usmál se Endál.

U stánku panovala po celou dobu dobrá nálada. Hráči vtipkovali mezi sebou i se zákazníky. „Koukejte, kolik jsem toho prodal,“ hecoval své spoluhráče Endál. „Doufám, že mi za to zvednou prémie,“ dodal s osobitou dávkou humoru.

A kdy se „prodavači“ vrátí opět na extraligový led? Nejlépe na tom je zřejmě Miroslav Holec. „Už jsem prakticky v pořádku. Po Vánocích bych už měl zase začít hrát. Možná se půjdu rozehrát 27. prosince do Havlíčkova Brodu,“ řekl třiadvacetiletý útočník.
Lukáš Endál nechtěl o termínu svého návratu příliš polemizovat: „Za týden mi sundají sádru z ruky. Potom budu chodit na rehabilitace a uvidíme, jak to půjde. V ideálním případě bych mohl za 14 dní hrát, ale člověk musí vždy počítat spíš s tou horší variantou.“
Sedmnáctiletý Dmitrij Jaškin obuje brusle zřejmě ještě o něco později než jeho dva spoluhráči. Poraněné kolenní vazy ho mimo jiné připravily i o MS juniorů v Buffalu. „Chodím na rehabilitace a nějaká další cvičení. Vidím to tak, že bych přibližně za měsíc mohl naplno trénovat," řekl talentovaný slávista.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více