Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
25. ledna 2011

Anketu Slávista desetiletí vede průběžně Beránek před Červenkou

Po osmi dnech od zahájení ankety o slávistu desetiletí díky vašim hlasům vede dlouholetý kapitán sešívaných Josef Beránek. Druhý je zatím Roman Červenka a třetí místo drží Petr Kadlec. Tento článek by měl také mimo jiné odpovědět na několik dotazů, které se v souvislosti s tímto hlasováním vyrojily.

Hodně se ptáte, proč je nominován nějaký hráč a místo něho není nominován jiný hráč, kterého byste v anketě viděli radši. Odpověď je nasnadě. Na nominaci se výrazným způsobem podílel Vladimír Růžička a jistě uznáte, že on je skutečně jediný, kdo má právo na to vymezit hráče, kteří by měli být nominováni.

Sám trenér Růžička v seznamu chybí, protože pravidla říkají, že nominováni mohou být hráči, kteří ve slávistickém dresu působili mezi sezonami 2000/2001 a 2009/2010. Současný trenér Slavie odehrál v Edenu poslední zápas v závěru základní části 1999/2000 a od poloviny další sezony u týmu začal v pozici hlavního kouče.

Samotná anketa bude ukončena podle vývoje vyřazovacích bojů. Budeme vás včas informovat, kdy bude hlasování ukončeno. Pokud jste ještě tak neučinili, vyberte vašeho Slávistu desetiletí pomocí banneru vpravo nahoře anebo zde.

Průběžné výsledky ankety naleznete zde.

Autor Ondřej Kalát
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více