Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
3. února 2011

Velký vlakový výjezd do Pardubic!

Na pátek 4. února chystá fanklub velký vlakový výjezd do Pardubic. Pro prvních 100 přihlášených fanoušků je vstupenka na zápas zdarma (bez ohledu na dopravu a členství ve fanklubu)! Doufáme, že Slavii na tento výjezd a velmi důležitý zápas pojede podpořit velké množství fanoušků! Bližší informace k výjezdu naleznete v článku a na www.sesivani.com.

Vstupenky nejen zdarma

Zarezervované vstupenky budou distribuovány ve vlaku, případně před pokladnou pro hosty v pardubické ČEZ Aréně. Seznam fanoušků, kteří mají vstupenku zarezervovanou a zdarma, naleznete na webu fanklubu. V případě, že se nevejdete mezi 100 fanoušků, kteří obdrží vstupenku zdarma, můžete si ji samozřejmě koupit na pokladně. Náš sektor má číslo 201 a cena vstupenky je 95Kč. Kapacita sektoru pro hosty je 250 míst.

Doprava

Buď vlastní, nebo vlaková. Ve vlaku (R 875 Rudolf Těsnohlídek) je pro slávistické příznivce vyblokován celý vagón. Po domluvě lze přistoupit také v Libni, Kolíně nebo Přelouči. Sraz je v 15h před informační tabulí ve vestibulu Hlavního nádraží. Prosíme všechny, aby se včas dostavili na místo srazu. Je potřeba včas vybrat peníze a koupit jízdenku. Přibližná cena jednosměrné jízdenky je 70 Kč.

Praha hl.n. 15:39 15:48
Praha-Libeň 15:55 15:56
Kolín 16:30 16:32
Přelouč 16:48 16:49
Pardubice hl.n. 16:58 17:07

Přihlašování

Hlásit se na výjezd je možné na emailu vyjezdy@sesivani.com nebo u bubeníků při domácím zápase s Plzní. Hlásit se je možné až do pátečního srazu na Hlavním nádraží. Při přihlašování je nutné uvést jméno, příjmení, zda jste (členské číslo) /nejste členem fanklubu a druh dopravy

Červenobílé barvy

Jelikož se s velkou pravděpodobností bude jednat o největší výjezd základní části, musíme být slyšet i vidět! Proto už na Hlavní nádraží přijďte v dresech, šálách, čepicích apod.!

Výjezd lze navíc zakončit na červenobílé slávistické party, kterou pořádají ultras. Informace na jejich stránkách: www.slaviaultras.cz.

Jedeme Slavia, jedeme!

Autor Zdeněk Suchý (fanclub)
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více