Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
22. března 2011

Byl jsem klidný, řekl o rozhodujícím nájezdu Tomáš Pospíšil

V první minutě otevřel skóre druhého semifinálového duelu, čímž poslal sešívané na koně, v závěrečných samostatných nájezdech pak rozhodl o výhře Slavie. Tomáš Pospíšil zná správný čas, kdy má naplno ukázat svůj střelecký instinkt. Jeho dva gólové zápisy hodně vydatnou měrou pomohly k vyrovnání série na 1:1.

Tomáši, dnes jste v Třinci uspěli až po samostatných nájezdech. Rozhodnout jste však mohli daleko dřív, kdybyste využívali přesilové hry...
Je to náš problém. Musíme se zklidnit, potrénovat. Víme, že nám přesilovky nejdou.

Co se po prvním zápase změnilo?
Řekli jsme si, že musíme bránit, skákat do střel a to se proti Třinci vyplácí.

Dnes jste podali o hodně bojovnější výkon než včera v prvních dvou třetinách. Chtěli jste navázat na celkem povedené třetí dějství?
Včera jsme se tady oťukali, zjistili jsme, že s ními můžeme hrát, ztratili jsme respekt a vyšlo to. Hrajeme hokej, který je nepříjemný pro každé mužstvo.

První zápas jste prohráli, dnes navíc Třinec srovnal v poslední minutě. Byli jste tou dobou hodně dole?
Špatná nálada nebyla ani před prodloužením. Chtěli jsme zůstat v klidu, slyšel jsem v kabině i nějaké vtípky. To byla naše výhoda.

Přesto, Tomáš Žižka dostal osobní trest v závěru zápasu, před vyrovnávací brankou jste si stěžovali na neodpískaný domácí faul, nepanovala v mužstvu frustrace?
Snažili jsme se být v klidu. S tím jsme šli i do prodloužení, kde nám chybělo štěstí, ale loterie v nájezdech nám pak vyšla.

Byl jste nervózní, když jste jel před vyprodanou halou nájezd?
Za každou cenu jsem chtěl být klidný a nestresovat se. To se mi vyplatilo.

Do Prahy se vracíte s jednou výhrou, jste spokojeni?
Jeli jsme tady pro jeden zápas, včera nám Třinec utekl, ale dneska jsme za obětavou hru dostali zaplaceno.

Autor Adam Sušovský
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více