Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
1. července 2011

European Trophy

NEJPRESTIŽNĚJŠÍ EVROPSKÁ PŘEDSEZÓNNÍ SOUTĚŽ!
EUROPE´S MOST PRESTIGIOUS ICE HOCKEY PRE SEASON TOURNAMENT!

Rozpis a výsledky / Game Schedule and Results

11.8. 19:00 Djurgardens IF - HC Slavia Praha 5:2
13.8. 18:30 Lulea HF - HC Slavia Praha 1:2
14.8. 18:30 TPS Turku - HC Slavia Praha 2:0
19.8. 17:30 HC Slavia Praha - HC Sparta Praha 2:6
25.8. 17:30 HC Slavia Praha - Jokerit Helsinky
27.8. 16:30 HC Slavia Praha - IFK Helsinky
31.8. 17:30 HC Slavia Praha - HC Plzeň 1929
04.9. 18:00 Adler Mannheim - HC Slavia Praha

Vstupenky / Tickets

Slavia hraje všechny domácí zápasy na zimním stadionu v Edenu. Předprodej na jednotlivé zápasy začne v průběhu srpna. Cena vstupenky na sezení je 100 Kč (bez rozlišení místa), na stání 50 Kč.

Slavia will play all home games in Eden Arena (Vladivostocka 10, Prague). Tickets will be available in August. Price: 100 CZK (seat), 50 CZK (stand).

Hrací systém / Format

Dvacet čtyři účastníků je rozděleno do 4 divizí: Severní, Západní, Východní a Jižní. Každý tým hraje jeden zápas s ostatními pěti kluby ve skupině a další tří zápasy s jedním z klubů ze všech ostatních divizí. Celkově tak odehraje osm zápasů.

The 24 European Trophy teams are divided into 4 divisions: North, East, South and West. Each team play one game against the five other teams in the same division and one game against one team from each of the other three divisions, for a total of eight games per team.

Severní divize
Division North
Djurgardens IF (SWE), HC Slavia Praha (CZE), HC Sparta Praha (CZE), IFK Helsinky (FIN), Jokerit Helsinky (FIN), Lulea HF (SWE)
Východní divize
Division East
HC Mountfield (CZE), HC Plzeň 1929 (CZE), HC Slovan Bratislava (SVK), KalPa Kuopio (FIN), Kärpät Oulu (FIN), Vienna Capitals (AUT)
Západní divize
Division West
EC Red Bull Salzburg (AUT), Eisbären Berlin (GER), Frölunda Indians (SWE), Färjestads BK (SWE), Tappara Tampere (FIN), TPS Turku (FIN)
Jižní divize
Division South
Adler Mannheim (GER), HC Bílí Tygři Liberec (CZE), HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (CZE), HC Kometa Brno (CZE), HV71 (SWE), Linköpings HC (SWE)

Dva nejlepší týmy z každé divize se kvalifikují na finálový turnaj Red Bulls Salute, který se bude hrát od 16. do 18. prosince ve Vídni a v Salcburku.

The top two teams from each division qualify for the playoffs, the Red Bulls Salute, hosted by EC Red Bull Salzburg and played in Salzburg and Vienna on December 16-18.

Více informací najdete na oficiálním webu soutěže europeantrophy.com.

More info find at europeantrophy.com.

Oficiální znělka European Trophy

Logo

Autor Klub
Nepřehlédněte
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Volno navíc je naše výhoda, pochvaluje si před semifinále Vosmík

V poslední minutě třetího čtvrtfinále svým gólem využil přesilovku, čímž poslal juniory do čtvrtfinále. Útočník Adam Vosmík tak výraznou měrou přispěl k tomu, že slávisté Porubu vyřadili v ...

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více
ROZHOVORY 26.3.2024

Když se nedařilo, fanoušci nás podrželi, oceňuje kapitán Knotek

Podobně jako celý tým i kapitán Slavie Tomáš Knotek zažil turbulentní sezónu. Do přípravy se sice zapojil až na konci, na začátku ročníku ale byl mezi nejlepšími střelci ligy. „Takovou zkušenost jsem ...

Číst více