Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
17. července 2011

Další svatba na Slavii, po Vašíčkovi se oženil i Jiří Doležal

Během léta se toho dá stihnout opravdu hodně. Své o tom ví i čerstvě šestadvacetiletý útočník Jiří Doležal, který v extraligové pauze vstoupil do svazku manželského. Na zámku Štiřín si vzal svou dlouholetou přítelkyni Alenu. "Nervózní jsem trochu byl, ale šlo o úplně jinou nervozitu než třeba před zápasem. To se špatně popisuje," usmál se spokojený ženáč.

Nakonec ale byly nervy zbytečné, všechno proběhlo bez chybičky. "Žádné problémy nenastaly. Jen jsem měl trochu obavy, co se týče počasí. Ten den hodně pršelo a vypadalo to, že se obřad bude muset uskutečnit vevnitř, nakonec se ale počasí umoudřilo a my mohli zůstat venku, jak bylo plánováno," prohlásil Doležal před odletem na svatební cestu na řecký ostrov Kos.

Uniknout různým vtípkům v kabině však nestihl. "Kluci si ze mě dělali samozřejmě srandu, že už si nebudu moci užívat a takové ty věci. Nejaktivnější v tom byli Míla Čermák a Vláďa Roth. Oba jsou svobodní, tak si to můžou dovolit," konstatoval slávistický bojovník, který svou milou poznal před sedmi lety v autobuse při společné cestě do školy.

Jejich seznámení vyústilo ve svatbu, jež byla na Slavii během léta už druhá. Ještě předtím se v zahraničí vehnal do chomoutu obránce Jiří Vašíček. Kdo bude další? Že by třeba útočníkův bratr Tomáš Doležal? "No, to nevím. Zrovna na tohle jsem se bráchy neptal. Záleží, jak to bude mít s přítelkyní," rozesmál se hokejista.

Svatba Jiřího Doležala:

FOTO: Pavel Vrtiška
Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více