Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
2. srpna 2011

Ve čtvrtek začíná v Edenu série přípravných zápasů. Na Liberec je vstup zdarma

Tak a je to tady! Po dlouhé pauze vyjedou hráči pražské Slavie na led k hokejovému utkání. Ve čtvrtek je čeká v Edenu celek Bílých Tygrů, poté už startuje European Trophy.

Deset přípravných zápasů si Slavia rozložila do období jednoho měsíce. Jen dva z nich jsou zcela nesoutěžní - s Libercem a Mostem - osmkrát pak svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky poměří síly se soupeři v kontinentálním turnaji European Trophy.

Na Liberec a Most do Edenu zdarma

Slávisté začnou doma ve čtvrtek 4. srpna od 17:30 proti Bílým Tigrům z Liberce, sérii zápasů pak ukončí taktéž v Edenu 9. září proti nováčkovi 1. ligy HC Most. Na obě tato utkání je vstup zdarma.

Nabitý termín European Trophy

Týden po úvodním utkání s Libercem už ale začíná náročný program European Trophy. Od čtvrtka 11. srpna je totiž čekají tři zápasy ve čtyřech dnech, kdy se budou muset vyrovnat jak s dvěma švédskými a jedním finským soupeřem, tak i s neméně náročným leteckým přesunem.

Poté se vrátí zpět do Prahy, aby zde sehráli čtyři utkání: Derby se Spartou, poměření sil s Jokeritem Helsinky, souboj s finským mistrem IFK Helsinky a druhý český mač v ET s plzeňskými Indiány. Všechny tyto zápasy se odehrají v Edenu, vstupné bude 50 Kč na stání a 100 Kč na sezení.

Na závěr soutěže se ještě sešívaní podívají do sousedního Německa, kde se 4. září střetnou s Mannheimem. Posledním utkáním před novým ročníkem Extraligy pak bude již zmíněné utkání s celkem Mostu.

Aktuální seznam přípravných zápasů najdete zde.

Oficiální znělka European Trophy

Autor Václav Baumann
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více