Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
14. září 2011

Poukazy na zápasy Slavie

Nechcete být omezováni permanentkou a zároveň patříte mezi pravidelné fanoušky Slavie? Připravili jsme pro vás skvělou novinku, za zlevněnou cenu si nyní můžete zakoupit 14 poukazů na vstupenky, které můžete využít na jakýkoliv zápas. Navíc můžete vzít kamarády a na jeden zápas využít zároveň neomezený počet poukazů.

Snažíme se fanouškům nabídnou další alternativu mezi koupí permanentní vstupenky, kde jsou přesně dána data a časy utkání a mezi koupí vstupenek na jednotlivé zápasy. Navíc jim dáváme volnost ve výběru vstupenek za poukazy,“ přibližuje marketingový manažer HC Slavia Praha Jan Kratochvíl.

Poukazy platí do II. kategorie a stojí 2190 Kč. Oproti běžné ceně za 14 vstupenek tak ušetříte 330 korun a jeden zápas vás místo 180 Kč vyjde na 156 Kč. Poukazy je nutné vyměnit za vstupenky na pokladnách O2 Areny v rámci jejich otevírací doby.

Poukazy je možné zakoupit ve fanshopu HC Slavia v Edenu nebo během zápasů v O2 Areně.

Poukazy neplatí na oba zápasy HC Slavia Praha - HC Kometa Brno - II. kategorie na tyto zápasy stojí 250 Kč a poukaz je v hodnotě 180 Kč.

Autor Klub
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více