Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
13. října 2011

Kupte si do 7. listopadu permici a vyhrajte hodinky Wenger

HC Slavia Praha odměňuje permanentkáře. Ve spolupráci se společností Koscom připravila pro všechny držitele permanentních vstupenek a poukazů na zápasy Slavie možnost vyhrát trojici hodinek Wenger. Slosování proběhne 21. listopadu na zápase Slavia – Liberec. Neváhejte a kupte si permanentní vstupenku i vy!

Co udělat pro účast v soutěži?
Do slosování bude zařazen každý držitel permanentní vstupenky a nově také majitelé poukazu na zápasy Slavie. Tento poukaz je možné zakoupit buď ve fanshopu v O2 Areně během extraligových zápasů nebo u slečny Havlákové v Edenu. Pro účast v soutěži je při jeho nákupu třeba nahlásit své kontaktní údaje. Permanentní vstupenky je možné zakoupit v Edenu u slečny Havlákové, nebo prostřednictvím telefonního čísla 272 736 100. Platbu je možné učinit převodem.

1. cena: Hodinky Wenger v hodnotě 8490 Kč
2. cena: Hodinky Wenger v hodnotě 5710 Kč
3. cena: Hodinky Wenger v hodnotě 3790 Kč

Podmínky soutěže:
1) Do soutěže budou zařazeni všichni permanentkáři bez ohledu na to, do jakého sektoru mají permanentku zakoupenou a na kolik zápasů. Netýká se pouze držitelů dětských permanentních vstupenek.
2) Držitelé poukazů na zápasy budou do slosování zařazení pouze v případě, že při jeho zakoupení nahlásí své kontaktní údaje.
3) Losování proběhne 21. listopadu na zápase Slavia – Liberec. Pokud nebude vylosovaný výherce přítomný, ztrácí nárok na výhru a bude se losovat další permanentkář.
4) HC Slavia Praha si vyhrazuje právo na změnu těchto podmínek. V případě změny budou fanoušci informováni na webu hc-slavia.cz

Autor Klub
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více