Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
9. prosince 2011

Brno je pro mě uzavřená kapitola, nechal se slyšet Tomáš Pospíšil

Vloni byl Tomáš Pospíšil nejproduktivnějším hráčem Slavie v play-off, letos se stejným titulem honosí v Brně. Vladimír Růžička se nechal slyšet, že by za tohoto hráče dal cokoliv. A povedlo se! Jak se mu u sešívaných líbí a co říká dnešnímu zápasu?

Odehrál jste první letošní zápas v dresu Slavie, jaký z toho máte pocit?
Já jsem rád, že jsem zpátky na Slavii. Zápas byl špatný, nedohrávali jsme souboje, do příštího utkání se musíme zlepšit.

Věděl jste, že má o vás Slavia takový zájem?
Už se o tom spekulovalo na konci sezony. Vedení chtělo, abych tu zůstal, ale nedomluvilo se s Brnem. Poté to utichlo a až v posledních dnech se o tom znovu začalo mluvit. Jsem rád, že to vyšlo.

Slavia bude společně s Brnem bojovat o desítku. Jak se na to díváte vy a co vám na přestup řekli brněnští spoluhráči?
Popřáli mi hodně štěstí. Nikdo z nás nikomu nepřeje nic špatného. Brno je pro mě nyní minulostí a soustředím se jen na Slavii.

Slavia na Kometu ztrácí sedm bodů, jak moc bude těžké dohnat ztrátu?
Do konce základní části zbývá ještě více než dvacet zápasů, takže je ve hře ještě spousta bodů. Stačí vyhrát pár zápasů a bude to dobré.

Nebyl pro vás dnešní zápas ledovou sprchou, protože jste zde vloni zažil lepší časy?
Když jsem do Slavie přišel minulý rok, tak jsme první zápas také prohráli. Nedělal bych z toho žádnou velkou vědu.

Sledoval jste Slavii za svého působení v Brně?
Slavii jsem sledoval neustále, navíc jsem byl v kontaktu s hráči odsud. Velmi mě mrzí, že se potácí na dně tabulky.

Překvapilo vás, že se zrovna Slavia takto trápí?
Abych pravdu řekl, tak mě to trošičku překvapilo. Slavia má dobrý tým a my to musíme dokázat. Nyní je nutné, abychom se zvedli a začali vyhrávat.

Brno se chvástá počtem fanoušků a skvělou atmosférou. Nebude vám to na Slavii chybět?
Do O2 arény jich sice nechodí tolik, ale jsou také skvělí. Určitě mi to nebude chybět. Je pravda, že jsem se dnes fanouškům moc nevěnoval, protože jsem se soustředil na svůj výkon.

Jaké to pro něj je přijít do týmu, kterému se dlouhodobě letos nedaří?
V Brně se také moc nedařilo a upřímně si myslím, že nejsme moc dole. Nemůžu to moc hodnotit, protože jsem tu dva dny i s cestou. Jediné co mohu hodnotit, je dnešní zápas, který vůbec nevyšel a z naší strany byl katastrofický.

Autor TJ
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více