Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
17.12.2011

Napínavé utkání nakonec vyhrál slávistický starší dorost

30. kolo, sobota 17.12.2011, Slavia - Pardubice
Slavia
4:3
1:0, 1:2, 2:1
Pardubice

Branky a nahrávky: 14. Brzák (Mašín, Tejral), 33. Hlinka (Veselý, Novák), 43. Drahorád, 47. Jirsa (Hlinka, Veselý) - 22. Bohuněk, 37. Řezníček (Petira, Veselý), 45. Veselý (Bureš). Rozhodčí: Nečas - Arazimová, Frodl. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:2. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 4:3.

Sestavy

Slavia

Uhlík - Červený, Novák, Jirsa, Patzelt, Freisler, Burian, Drahorád, Brzák, Tejral, Bureš, Andres, Veselý, Mašín, Fortelka, Perzolla, Hlinka, Löbl, Pavlas

Pardubice

Veselý - Kubín, Divecký, Kalous, Chvojka, Polák, Veselý, Kysela, Žemlička, Moravec, Bohuňek, Fridrich, Zelinger, Bureš, Pilný, Petira, Schneider, Řezníček, Kracík

Po vyhraném pátečním zápase se slávističtí hráči chtěli prezentovat dalším dobrým výkonem. Když se dostali do vedení, vždy dokázali Pardubice vyrovnat. Nakonec na jeden gól zareagovat nezvládli a červenobílí se tak mohli radovat z již třetího vítězství v řadě.

Oba celky nevěděli co očekávat od soupeře, což se ukázalo v úvodu utkání. Jak Slavii, tak i Pardubicím se nedařila rezehrávka a v jejich hře bylo příliš nepřesností. Postupem času se do zakončení dostávali více domácí.

Hned první výraznější šanci domácí využili, kdy se z dorážky v přesilovce prosadil Luboš Brzák. Do konce první části se hra vyrovnala a postupně se v příležitostech ocitli i východočeši. Do druhé třetiny vstoupili lépe hosté, protože Ondřej Běhounek dokázal propasírovat kotouč až do slávistické branky.

Dvě dobře ubráněná oslabení sešívané nabudila a v polovině utkání se výstavní trefou do horního růžku prezentoval kapitán domácích Filip Hlinka. Následně byli vyloučení dva slávističtí hráči a nabídli hostům minutu a půl dlouhou početní výhodu pěti proti třem. Využil ji po pohledné kombinaci pardubický útočník Jakub Řezníček.

Narozdíl od druhé dvacetiminutovky se ve třetí třetině jako první radoval ze vstřelené branky pražský tým. Karel Drahorád předvedl samostatnou akci zakončenou střelou mezi betony. O dvě minuty později v přesilovce předvedl přehled Jan Veselý, který prostřelil vše, co mu stálo před v cestě. Radost z vyrovnání Pardubic netrvala dlouho, protože na konci pohledné akce Slavie se nemýlil Václav Jirsa.

Další gól již nepadl a tak domácí získali v jednom týdnu 9 bodů a výrazně si polepšili v boji o poslední místa v play off. Narozdíl Pardubice nezískali v tomto týdnu ani jeden bod a mají na svém kontě velkou ztrátu.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více