Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
31. prosince 2011

Růžička mění žvýkačky za bonbóny

V hokeji často rozhodují maličkosti, které nejsou na první pohled vidět. Podle dobře informovaného zdroje se rozhodl trenér Vladimír Růžička skoncovat se žvýkáním na lavičce. Slavistický stratég nahradí tento osobitý trenérský doplněk bonbóny.

Trenér Růžička dokázal za utkání spotřebovat až několik krabiček žvýkací gumy. S tím je ale konec! Důvodů pro razantní změnu trenérské filosofie je několik. Slávistický stratég již z dlouhé chvíle vytvářel na lavičce bubliny, čehož si začaly všímat i televizní kamery. Ač to byly bubliny velice úhledné a ve slávistických barvách, odborná veřejnost tento jev odsoudila.

Růžička navíc žvýkal stále více kaučukovitých placek najednou, protože jedna už jeho vypracovanému ústnímu svalstvu nestačila. To mu ovšem vadilo při komunikaci s hráči a nezřídka kdy mu žvýkačka vypadla. S tím měli problém i kustodi, kteří si kvůli tomu pořídili speciální špachtli na odstraňování lepivé gumy z bruslí a dresů. Špachtle dokonce nesla název „Růža.“.

„Vrchol všeho byl, když si trenér žvýkačky zapomněl. Jeden z kluků v kabině, který bojuje s kouřením, mu půjčil své nikotinové, jenže to neměl dělat,“ řekl kapitán týmu, který si přeje zůstat v anonymitě. Na Růžičku, který nekouří a téměř nepije, měl nikotin neblahé následky. Díky intoxikaci zběsile pobíhal po lavičce a křičel na hráče i rozhodčí. Byl v takovém rauši, že omylem přišel i na pozápasovou tiskovku, kam většinou posílá svého asistenta. Poté si v trenérské kabině pustil místo záznamu zápasu DVD s filmem Já, legenda, zběsile fandil Willu Smithovi a nabádal ho k větší útočné aktivitě.

Specifický styl žvýkání navíc zaujal marketingové odborníky z Anglie, kteří hodiny studovali videozáznam Sira Alexe Fergusona a Vladimíra Růžičky. Pojali podezření, že žvýkání je natolik podobné, že by mohlo ohrozit ochrannou známku slavného kouče Manchesteru United. Incident zaváněl mezinárodní arbitráží. Takto bude klid!

V současné chvíli vedení klubu testuje vhodné cukrovinky, které bude stratég Růžička cumlat na lavičce. Všichni mají jasno! Trenér šáhne po bonbónech značky Slavia!

Krásný Silvestr a úspěšný rok 2012 Vám přeje redakce klubového webu!

Silvestrovský článek 2010

Silvestrovský článek 2009

Autor Tomáš Houska
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více