Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
5. února 2012

Slávističtí hokejisté uspěli na Olympiádě dětí a mládeže

Devíti hokejovým mládežníkům ze Slavie se podařilo uspět na 5. zimní olympiádě dětí a mládeže, která se letos konala v Moravskoslezském kraji. Účast na olympiádě se dělila podle krajské příslušnosti, Praha skončila na druhé příčce, Středočeský kraj byl bronzový.

V hokejovém turnaji 5. zimní olympiády dětí a mládeže, která se tentokrát konala v Moravskoslezském kraji, se blýsklo i devět mladých slávistů.

Jakub Stašek, Luboš Příkop, Aleš Mareček, Ivan Mušo, Jan Kolář a Tomáš Šmerha, kteří reprezentovali hlavní město Prahu, dokázali se svými spoluhráči z metropole vyhrát všechny zápasy kromě toho posledního. Ve finále je porazil domácí Moravskoslezský kraj 4:2.

Další trojice sešívaných mladíků - Aleš Furch, Tadeáš Hejda, Filip Zderadička - oblékala dres Středočeského kraje, který na turnaji obsadil třetí příčku.

Podrobnější informace o Hrách V. zimní olympiády dětí a mládeže najdete na webu odm2012.olympic.cz.

Autor Václav Baumann
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více