Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
13. února 2012

Pospíšil čelil v Brně hněvu z tribun. Snažil jsem se to nevnímat, řekl po utkání

Byl to pro něj hodně zvláštní duel. Útočník Slavie Tomáš Pospíšil se v pondělí vrátil na led Brna a nečekalo ho zde nijak milé přivítání. Domácí fanoušci na něj bučeli při každém doteku s pukem, vzduchem létaly nadávky. Pospíšil se však hloupými reakcemi z hlediště vyprovokovat nenechal. "Myslím, že je to trochu zbytečně vyhrocené," pokrčil rameny v útrobách Kajot arény, kde jeho tým zvítězil 4:3 po prodloužení.

Tomáši, jaký to byl zápas z vašeho pohledu?
Určitě hodně zajímavý, diváci mi docela dávali. Začali jsme dobře, ale potom dal soupeř tři rychlé góly. Tak jsme si řekli, že prostě musíme hrát takhle dál a nebýt vylučovaní. Nakonec z toho bylo pěkné utkání.

Věřili jste po první třetině, že výsledek otočíte?
Ale jo. Bylo to těžké, psychicky jsme byli dole, ovšem naštěstí se nám povedlo brzy po zahájení druhé části skórovat. Tím se to zlomilo.

Domácí fanoušci vás opravdu nešetřili. Všímal jste si těch nadávek hodně?
Spíš jen na začátku. Bylo to pro mě něco nového, ale pak už jsem to tolik nevnímal.

Nakonec jste se smál vy i celá Slavia.
Tak já jsem se smál celý zápas. Myslím, že to je trochu zbytečně vyhrocené, ale nevadí.

Nebylo trochu provokativní chodit do kabin na přestávku jako poslední?
V tom nic nebylo, dělám to tak každý zápas.

A ty pokřiky váš výkon nijak neovlivnily? Ať už pozitivně, nebo negativně?
Ani bych neřekl. Já jsem se fakt snažil soustředit jen na zápas, který byl pro nás nesmírně důležitý. Ty ostatní věci jsem se prostě snažil nevnímat.

Pospíšil vs. fanoušci Komety očima Michala Vondrky:

"V Brně je atmosféra vždycky hodně bouřlivá a i tyhle věci k hokeji patří. Na rozbruslení jsem Tomášovi říkal, že to asi bude docela divoké. Svou roli hrají emoce, při samotném utkání má ale člověk hlavu plnou hokeje a diváky už tolik nevnímá. Nějak skleslý Tomáš nebyl. Možná mu to dokonce i trochu pomohlo, aspoň u mě by to tak asi bylo."
Autor OH
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více