Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
2. března 2012

Bylo to fantastické, hodnotil Hertl vynikající atmosféru

Sešívaní se po dlouhé opět představili v Edenu. Až po střechu naplněný stadion vytvořil hráčům vynikající atmosféru, ale s výsledkem nemohli být červenobílí příliš spokojení. „Kotel byl slyšet až do kabiny,“ liboval si mladičký Tomáš Hertl.

Na Zimní stadion v Edenu si našlo cestu 3925 diváků, kteří podporovali sešívané za každé situace a vytvořili hráčům elektrizující atmosféru. „Jsme rádi, že přišlo tolik lidí. Vedení říkalo, že lístky skoro nejsou, takže jsme to trošku čekali a bylo to fantastický,“ pochvaluje si Hertl.

V malé plechové hale byli fanoušci mnohem víc slyšet než ve vysočanské O2 Areně. „Je to nezvyk, protože když tolik lidí přijde do O2 Areny, není to příliš slyšet, ale tady je slyšíme až do kabiny,“ pochvaloval si hlasitost fanoušků.

Litvínov překonal Miroslava Kopřivu dvakrát, slávisté měli mnoho šancí, ale za zády litvínovského brankáře skončil jediný kotouč. „Mrzí nás, že jsme fanoušky zklamali. Celý zápas jsme byli lepší, soupeř se skoro ani nedostal do pásma, jenže nevyužili jsme šance,“ litoval.

I přes prohru si ale hráči vychutnali hlasitou děkovačku. „Je pěkné, že fanoušci na konci ocenili naší bojovnost, ale pořád je tam ta prohra a ta je nepříjemná vždycky.“

Změna haly přinesla i větší kluziště, na kterém ale sešívaní pravidelně trénují. „Myslím, že rozměry ledu nehrály roli. Bylo to spíš v nás, že jsme nedokázali využít své šance,“ odvětil.

V neděli nastoupí Slavia v Karlových Varech, v Edenu se představí opět v pátek, kdy přivítá Mladou Boleslav. „Budeme moc rádi, když přijde tolik lidí i příště a vytvoří zase takovou atmosféru. Dneska to bylo super a fanouškům patří velký dík,“ ukončuje Hertl rozhovor.

Autor Jan Salajka
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více