Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
2. května 2012

Slávisté začali letní přípravu pod vedením Lukáše Stránského

Druhý květnový den odstartovala hokejistům Slavie Praha příprava na nadcházející extraligovou sezónu. A začala pěkně zostra. "Po dvaceti minutách z kluků teklo, jak po hodinovém zápase," usmíval se kondiční trenér Lukáš Stránský, který vede letní přípravu.

Kondiční trenér Lukáš Stránský
Lukáši, v jaké jsou hokejisté Slavie kondici po měsíční pauze?
Po pauze je to znát, že se musí nějakým způsobem rozhýbat a i ten dnešní trénink jsme na to zaměřili, protáhnout hloubkový svaly, protáhnout tělo, každý sval, co v těle mají, aby jsme nějakým způsobem předešli zbytečným zraněním, a samozřejmě budeme s každým dalším dnem přidávat. Ale myslím si, že to ještě celkem jde.

Podle vyčerpaných výrazů od tebe dostali hráči docela zabrat...
Měli toho dost. Po dvaceti minutách z nich teklo, jak po hodinovém zápase, to určitě, ale to k tomu patří. Pořádné protažení musí být a je důležité.

Jak bude letní příprava probíhat?
Bude náročná a tvrdá, protože play-out tu nikdo hrát nechce. Alespoň ne Vláďa Růžička, který mě sem s tím vzal. Musíme udělat všechno proto, aby výkony kluků šly nahoru a myslím, že jediné, co k tomu teď můžu říct, že to bude opravdu tvrdé a bude to trochu bolet. Bude to makačka.

Autor Jakub Mezlík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více