Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
29. května 2012

Fanklub pořádá zakončení sezóny - změna místa!

Fanklub stejně jako v minulých letech pořádá i letos fanklubácké zakončení sezóny. Na poslední chvíli bylo změněno místo konání a upraven program. Akce se uskuteční v sobotu 2. června od 16:30h v areálu házené TJ Sokola Praha Vršovice a přilehlé zahrádce a hospůdce „U Standy“. Na akci jsou srdečně zváni nejen členové fanklubu, ale všichni slávističtí fanoušci.

Přibližný časový harmonogram:
16:30 - 17:30 sraz nejen fotbalových nadšenců v hospůdce „U Standy“
17:00 oficiální zahájení akce
17:30 – 19:00 fotbal (zajištěna hala s gumovým umělým povrchem v areálu)
19:00 – 20:00 volná zábava, posezení
20:00 – 21:00 promítání fotek a videí z uplynulé sezóny
21:00 tombola
od 21:30 volná zábava, posezení

Areál, hospůdka
Kdo by nevěděl, jak se dostat do areálu házené TJ Sokola Praha Vršovice a přilehlé hospůdky „U Standy“, může se podívat na mapu. Na zahrádce bude připraven dostatek míst pro naši akci. Akce se koná za každého počasí. Z piv se bude točit Kozel 11°,nový Gambrinus 10° a Plzeň.

Fotbal
Fotbal se bude hrát v hale, herní systém bude 5+1 nebo 6+1 a bude určen na základě počtu hráčů na místě. Dopředu avizujeme, že každý hráč hraje na své vlastní nebezpečí a doufáme, že vše proběhne v duchu fair play. Minimální věková hranice je 15let! Nezapomeňte sportovní oblečení a obuv vhodnou na gumový umělý povrh! V hale je možné hrát pouze v teniskách nebo sálových kopačkách! Šatny i sprchy jsou na místě zajištěny. Vy, kteří se na hraní fotbalu necítíte, přijďte povzbudit ostatní!

Vstup, občerstvení
Vstup pro členy fanklubu (zaplacené příspěvky na sezónu 2011/12 nebo 2012/13 – možné zaplatit i na místě, viz. níže) je volný a akce je přednostně určena pro členy fanklubu. Pro nečleny fanklubu je vstup 50Kč (na fotbal i na zakončení v hospůdce). Útratu si každý platí sám, na účet fanklubu bude podávána vyuzená kýta a prvních 100 piv.

Tombola, doprovodný program
Tombola o věcné ceny a její losování proběhne na závěr programu. Lístečky do tomboly se budou prodávat do 20h, jeden kus za 20Kč a každý si může koupit maximálně 5ks.

Na místě bude možné zaplatit členské příspěvky na následující sezónu (400Kč), zakoupit novou i starší série fanklubáckých samolepek nebo jakoukoli částkou přispět do choreofondu a podpořit tak choreografie fanklubu.

Přijďte zhodnotit uplynulou sezónu, probrat plány a ambice na tu nadcházející, popít, pobavit se a zpestřit si letní přestávku. Jste srdečně zváni a doufáme, že dorazíte v hojném počtu!

Pozvánku šiřte mezi další sešívané fanklubáky, nefanklubáky, zkrátka mezi další slávisty!

Autor Fanklub
Nepřehlédněte
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Napřed dřina, pak šampus. Makali jsme na to jedenáct měsíců, říká Luboš Jenáček

Před sezonou přišel Luboš Jenáček do Slavie, aby dovedl juniorku do extraligy, a svůj cíl splnil na sto procent. Sešívaní byli pod jeho vedením dominantní po celou sezonu a teď si užívají oslavy. ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Z naší strany to byla hodně dominantní sezona, pochvaluje si brankář Jiří Tesař

Po celou sezonu byl Jiří Tesař oporou v zádech pro slávistické juniory a nic se na tom nezměnilo ani v play-off. Ve čtvrtfinále a semifinále si rozdělil práci s Tomášem Voleveckým, ve finále zvládl ...

Přehrát video
OHLASY - MLÁDEŽ 12.4.2024

Bilance 9:0 v play-off? Bez nasazení a úsilí bychom takhle úspěšní nebyli, říká Vašíček

Slávisté nasázeli v play-off Ligy juniorů neuvěřitelných 57 gólů v 9 zápasech a projeli třemi sériemi play-off bez prohry. „Byl to pro mě skvělý zážitek, tuhle skupinu lidí si budu navždycky ...

Přehrát video