Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZPRÁVY Z KLUBU
1. června 2012

Slavia výrazně zlevnila permanentky, nižší budou i ceny vstupenek do dvou sektorů

Hokejová Slavia se rozhodla připravit na příští sezonu výrazné slevy pro svoje permanentkáře. „Měli jsme na stole několik různých variant. Nakonec jsme se rozhodli zaměřit se na naše věrné a pravidelné fanoušky a zvýhodnit jim permanentku ještě výrazněji než v předchozích letech,“ vysvětluje Vladimír Pitter, místopředseda představenstva HC Slavia Praha.

V případě zakoupení permanentky v kategorii I. ušetří návštěvníci O2 Areny více než 40%. Cena jedné vstupenky vyjde místo 260 korun na pouhých 150 korun. Vyjádřeno jiným způsobem: 15 zápasů zaplatíte a 11 máte zdarma! Výrazně ušetří fanoušci i v ostatních kategoriích. Ve II. kategorii vyjde jeden zápas na 111 korun, ve III. dokonce na 88 korun.

Slavia zároveň zlevňuje vstupenky do sektorů 105 a 108 o 50 korun na každý zápas. Vytvořila se nová III. kategorie. „Chtěli jsme určitým způsobem vyhovět i návštěvníkům, kteří nechodí na naše zápasy pravidelně, a proto jsme připravili novou levnější kategorii lístků do oblíbených sektorů hned vedle kotle. Tato místa jsou tak o 50 korun levnější, než v loňské sezoně,“ uvádí Vladimír Pitter. Cena vstupenek do nové III. kategorie je 130 korun.

Slavii se loni osvědčila akce „Na Vítkovice za dvacku“, proto se i letos bude snažit připravit pro fanoušky řadu zajímavých kampaní. „Ve spolupráci s naším marketingovým oddělením chystáme akce spojené s dalšími slevami,“ slibuje Vladimír Pitter.

Prodej permanentních vstupenek začne ve středu 6. června na zimním stadionu v Edenu u slečny Synkové, na níž směřujte i veškeré dotazy ohledně vstupenek a permanentek: isynkova@hc-slavia.cz.

Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více