Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
PREVIEW
22. srpna 2012

Slavia jde znovu do akce, do Edenu míří kladenští Rytíři

Fanoušci lačnící po hokeji i v současných vedrech si přijdou na své, ve čtvrtek čeká Slavii další přípravný zápas. Dva dny po vítězství nad Orly ze Znojma doma přivítá kladenské Rytíře. Duel začíná od 17.30 a stejně jako na všechna ostatní přípravná utkání v Edenu je vstupné zdarma.

Náš soupeř – Rytíři Kladno

Klub založen: 1924
Trenér: Zdeněk Vojta
Největší úspěchy: 6x mistr ligy (1959, 1975, 1976, 1977, 1978, 1980)
Internet: www.hc-kladno.cz
Hvězdy týmu: Pavel Patera, Jan Hlaváč, Libor Procházka

Slavia si v úterý poradila se Znojemskými Orly, účastníkem EBEL, a připsala si druhou výhru v přípravě. Sešívané mohla mrzet jen koncovka, vstřelili sice čtyři góly, ale spousta dalších šancí zůstala nevyužita. Už ve čtvrtek je čeká další test, doma v Edenu přivítají soupeře o poznání těžšího kalibru – kladenské Rytíře.

Zápas může mít pikantní příchuť pro největší letní posilu Slavie, útočníka Jaroslava Kallu. Ten přišel do Prahy právě z Kladna, kde dlouhá léta patřil k velkým oporám ofenzivy. Pokud nastoupí, bude se v prvním utkání po přestupu proti bývalým spoluhráčům jistě chtít vytáhnout, byť jde zatím jen o přípravu.

Kladenští mají za sebou už devět přípravných duelů (pro srovnání, Slavia “jen” čtyři), s bilancí tři vítězství a šest porážek. Svěřenci kouče Zdeňka Vojty se chystají na svou druhou sezonu pod dohledem legendárního Jaromíra Jágra, jenž se loni stal majitelem klubu. Slavná “68” jejich výkony v přípravě pozorně sleduje, chybět by neměla ani ve čtvrtek v Edenu.

Na přípravu do Edenu zadarmo

Utkání se hraje ve čtvrtek 23. srpna od 17:30 ve vršovickém Edenu, vstup na zimní stadion je stejně jako na všechny přípravné zápasy zdarma.

Zápasy v přípravě

Slavia-Jekatěrinburg 0:3
Litvínov-Slavia 1:2
Ústí-Slavia 2:2
Slavia-Znojmo 4:2
Lev Praha-Kladno 3:2sn
Kladno-Chomutov 1:5
Kladno-K. Vary 2:4
Litvínov-Kladno 4:1
Pardubice-Kladno 1:5
Kladno-Litvínov 2:5
Kladno-Písek 7:1
Kladno-Ústí 3:4
Kladno-Ml. Boleslav 2:0

Sestavy v minulém utkání

Kopřiva – Beňovič, Kadlec, Kuboš, J. Krejčík, Kučný, Dresler, Kolařík – Kalla, Alinč, Tomica – Pospíšil, Hertl, Krenželok – Stránský, V. Růžička ml., Sklenář – Micka, Jelínek, Poletín Chábera – Macholda, J. Drtina, David Růžička, Černošek, Piskáček (od 21. Mocek), L. Procházka, od 43. Kameš – Bicek, Patera, Hlaváč – Hovorka, Dragoun, Látal – Valský, Melka, Dalecký – Eberle, Lukáč, Obdržálek
Autor MoV
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více