Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
14. září 2012

Sklenda vstoupí do sezony jako ženáč!

A teď jedna špatná zpráva pro slávistické fanynky. Rychlonohý útočník Jakub Sklenář se rozhodl do toho praštit a během léta pojal za choť svou dlouholetou přítelkyni Radku. „Svatbu jsme plánovali už rok. Obřad proběhl v Areálu Botanika poblíž Kladna a bylo to parádní," prozradil čtyřiadvacetiletý hokejista.

Říká se, že svatba chlapa zklidní. To ale není „Sklendův" případ. Noční život ho nikdy příliš netáhl. „To určitě ne. Navíc svou partnerku znám už šest let. Věděli jsme, do čeho jdeme," konstatoval znojemský odchovanec, který v Praze kroutí už svou desátou sezonu.

Za tu dobu se ve Slavii dokonale zabydlel a jeho životní krok pochopitelně neunikl ani spoluhráčům. Ve svých legráckách ho však šetřili. „Nějaké průpovídky v kabině samozřejmě byly, ale nic hrozného. Takový Jirka Vašíček to měl horší, přece jen já jsem s Radkou už dlouho," usmál se. Příspěvku do klubové kasy ale neunikl ani on.

„Buď se přinesou do šatny peníze, nebo nějaká větší snídaně. To si vždycky pohlídá pokladník," pokrčil rameny. Za destinaci pro svatební cestu zvolil mladý pár exotiku a rozhodně nelitoval. „Letěli jsme na Maledivi. Nádherné místo. Strávili jsme tam 14 dní a fakt perfektní, vůbec se nám nechtělo zpátky," přiznal spokojený ženich.

I když si svou milou nemůže vynachválit, jedna věc ho na oko zlobí. A sice starosti jeho drahé ženy, aby se při hokeji nezranil. „Tohle musím poslouchat pořád," rozesmál se Sklenář a dodal: „Jsem menší postavy a často mě někde zašívají, takže je to logické. Doma mě nabádají, abych na sebe dával pozor, ale to při hokeji ani nejde. Ten se musí hrát na sto procent."

Právě maximální nasazení je jedním z receptů, jak by se Slavia mohla po roce dostat zase do předních pater tabulky. Těžkou misi začnou červenobílí už dnes na ledě Zlína. „Nikdo nechce zažít to, čím jsme si prošli loni. Náš cíl je naprosto jasný - vyhnout se baráži a postoupit do play-off. Chceme hrát o ty nejvyšší možné příčky," zdůraznil Jakub Sklenář, jemuž hodně štěstí v manželském svazku opožděně přeje také naše redakce!

FOTO: Archiv Jakuba Sklenáře.
Autor OH
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více