Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
OHLASY
16. září 2012

Extraligové kluby posílí o hvězdy z NHL. Kdy jindy by mělo být vyprodáno? ptá se Kopřiva

Dva zápasy, dvě prohry. Vstup do nového extraligového ročníku sešívaným podle představ nevyšel. Spraví si alespoň zčásti náladu v nadcházejícím zápase s Kladnem? Díky výluce v NHL půjde o jedinečnou podívanou! „Moc se na ten duel těším a doufám, že už konečně zabereme a vyhrajeme,“ řekl Miroslav Kopřiva.

„Před sezonou jsme si řekli, ať na začátku uhrajeme co nejvíc bodů, abychom to pak nehonili na poslední chvíli jako loni,“ prozradila brankářská jednička Slavie. Plány se ovšem sešívaným zatím naplňovat nedaří, ačkoli herně si vedou dobře. „Šancí máme dost a i naše hra je dobrá. Musíme ale dávat víc gólů,“ uvědomuje si Miroslav Kopřiva.

Oči fanoušků už se ovšem zaměřují na další utkání. Spekulace ohledně výluky v NHL se totiž naplnily a nejlepší světoví hráči ve velkém míří do Evropy. Za Kladno ve středu v O2 Areně nastoupí Jaromír Jágr a Tomáš Plekanec, sešívané zřejmě posílí Roman Červenka s Vladimírem Sobotkou! „Kdy jindy by ta hala měla být vyprodaná, když ne s takovými hráči?“ ptá se Miroslav Kopřiva.

Jde ovšem o domácí utkání Kladna. Vedení tamního klubu se totiž dohodlo na přesun utkání do libeňského multiplexu. Veškerá organizace je tedy plně v režii Rytířů. „Myslím si ale, že tam budeme jako doma. Moc se na to těším a doufám, že už konečně zabereme a vyhrajeme,“ věří brankářská opora sešívaných. Pomozte ve středu Slavii vytvořit domácí atmosféru!

Autor Jan Salajka
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
MLÁDEŽ 23.4.2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zahrajte si proti slávistům na florbalovém turnaji Prague Clash

HC Slavia Praha vás zve na open air florbalový turnaj Prague Clash 2024, který se uskuteční od 10. do 12. května na Tatranu Střešovice. Turnaje pro mužské i ženské týmy ve formátu 3+1 se uskuteční i ...

Číst více